Action Factoryn etäaktiviteetit missä vain - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-1000Etäaktiviteetit alk. 15€/hlö

Action Factory - Etäaktiviteetit

Muistatko vielä ajan ennen etätöitä, -juhlia ja -tilaisuuksia?

Emme mekään. Se, että pitäisi lähteä jonnekin, on so last season!

Ulkopelit

Action Factory tarjoaa elävöitettyä, paikkariippumatonta ulkoilua lähes kaikkialla Suomessa. Tarjolla on toistakymmentä erilaista etäulkoilupeliä kaikenkokoisille ryhmille. Varaa hauskaa tekemistä henkilökunnallesi vaikkapa kokouspäivän tauolle!

Go Memo -muistipeli

Huippuhauskassa Go Memo -muistipelissä etsitään virtuaalisia kuvapareja esimerkiksi kokouskohteen tai suuremman piha-alueen ympäristöstä. Go Memo on hauska peli, joka sopii erinomaisesti liikunnallista tekemistä hakeville yrityksille tai muille organisaatioille!

  • Kesto 60-90 min
  • 10-500 henkilöä

Go Quest – elävöitettyä ulkoilua!

Go Quest -peli on kuin pulmallinen kävelylenkki, jonka voit suorittaa missä ikinä oletkaan. Kävele 100 metriä, ja puhelimesi ruudulle ilmestyy hitaasti paljastuva kuva arvattavaksi. Mitä nopeammin arvaat kuvan oikein, sen enemmän saat pisteitä. Aina 100 metrin välein ilmestyy uusi kuva arvattavaksi, joten kovin tylsäksi lenkkiä ei voi kutsua!

Tämä täysin paikkariippumaton peli on ehdottomasti yksi suosituimmista aktiviteeteistamme.

  • Mahdollisuus tiimipisteytykseen
  • Kesto 60 tai 90 min
  • 10-1000 henkilöä

Sisäpelit

Escape Game Virtual – supersuosittu “etäpakopeli” erityisesti isommille ryhmille

Teamsin tai Zoomin avulla pelattava pienryhmäpeli, johon voi osallistua useita kymmeniä tiimejä samaan aikaan riippumatta, missä kukin osallistuja fyysisesti on! Tehtäviä on yllin kyllin pähkäiltäväksi, ja toisin kuin pakohuoneiden simulaatiopeleissä, tässä ei tarvitse lainkaan etsiä piilotettuja asioita. Peliin mahtuu siis huomattavasti enemmän yhdessä pohdittavia pulmia ja sopii erinomaisesti heillekin, jotka eivät niinkään välitä visuaalisista efekteistä. Lisäksi kaikkien tiimien suoritukset ovat automaattisesti pisteytettyjä, joten tiimit saadaan pisteiden valossa aina paremmuusjärjestykseen, vaikkei peliä pääsisikään läpi. Pelattavissa myös hybridinä.

  • Tiimipisteytys
  • Kesto 75-90 min
  • 10-200 henkilöä

Kuka Kukin on? – mainio tutustumispeli

Teamsin tai Zoomin avulla porukalla pelattava yksilöpeli, jossa pyritään tietyin peliliikkein arvaamaan, minkä vaihtoehtoisen hahmon kukin on valinnut pelin alussa. Löydä “sielunkumppanin” ja saat bonuspisteitä! Peli voidaan pelata myös fyysisesti samassa paikassa. Peliajan voi määritellä vapaasti 30 minuutista ylöspäin, toki osallistujamäärään suhteutettuna.

  • Kesto 30 min – 3h
  • 20-200 henkilöä

Yhteystiedot

Keksikatu 5, 13110 Hämeenlinna

Action Factory myyntipalvelu

040 482 012
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Etäaktiviteetit alk. 15€/hlö

Etäaktiviteetit alk. 15 €/hlö (50 henkilön ryhmäkoolla)

Lisäpalvelut

EsteettömyysHiki pintaanUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Action Factory Finland

Action Factoryn paikkariippumattomat aktiviteetit ovat ainutlaatuinen tapa yhteiselle hauskanpidolle. Rentouttavat, kaikille sopivat kilpailusessiot tulevat luoksenne minne vain, milloin vain! Suositut aktiviteettikokonaisuudet ovat tilattavissa ohjattuna ympäri Suomen.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme