Aktiviteettipaketit alk. 30€/hlö

Action Factory Games

3…2…1… GO!

Action Factory on ainutlaatuinen ja tiivistunnelmainen elämyskeskus, joka on vailla vertaansa!

Jännittävän hauskanpidon merkeissä kisaillaan ja iloitaan yhdessä. Repertuaariimme kuuluu paljon erilaisia valmiita tiimikisailupaketteja, mutta voitte halutessanne haastaa meidät suunnittelemaan ryhmällenne jotain aivan uutta!

Fun Action Games on räätälöity ohjelmakokonaisuus, joka ei esittelyjä kaipaa! Tai no, ehkä ette aiemmin ole kuulleet hulvattomasta kisailuhitistämme, WC Racingistä.

Ohjelmakokonaisuutemme voivat rakentua esimerkiksi pakohuoneista, mysteeripeleistä, lasersodasta, vessanpönttörallista, vinotikkaiden kiipeilystä… Huh! Miten tätä kaikkea edes jaksaa? Pakko varmaan rentoutua välillä hierontatuoleissa.

Tarjoamme ryhmille myös erilaisia rastipistekilpailuja. Kuten arvata saattaa, eivät nämäkään lajit ole aivan tavallisimmasta päästä! Päässette halutessanne esimerkiksi rakentamaan ämpäripyramideja jättinyrkkeilyhanskat käsissä ja testaamaan reaktioitanne Formula 1 -kuljettajien suosimalla reaktiotestilaitteella. Todellisille kilpa-autoilufaneille rakennettaan tietenkin kokonainen racing day -ohjelmapaketti!

Mitä vielä? No ei kai muuta, kun tarjouspyyntöä lähettämään! Odotamme innolla, että pääsette kokemaan unohtumattoman päivän aktiviteettiemme parissa.

Yhteystiedot

Virvelintie 12, 13100 Hämeenlinna

Action Factory myyntipalvelu

040 048 2012
Näytä numero

Hinnat

Aktiviteettipaketit alk. 30€/hlö

Ohjelman suosituskesto on yleensä 2 tuntia. Riippuen ryhmän koosta ja lajivalikoimasta, ohjelmassa voi olla 2-10 eri rastia/lajia. Hintataso 30-60 €/hlö.

Lisäpalvelut

Haluatko jatkaa hauskanpitoa muualla tai pysytellä kokonaan omalla paikkakunnallasi? Meiltä voit tilata ohjatut aktiviteetit haluamaanne paikkaan ympäri Suomea.

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Action Factory Finland

Action Factory on ainutlaatuinen paikka kokoontua yhteiseen hauskanpitoon ja rentouttavaan kilpailusessioon täysin uniikkien aktiviteettien parissa. Suositut aktiviteettikokonaisuudet on tilattavissa ohjattuna ympäri Suomen!

Tutustu yritykseen
tarjousAktiviteettipaketit alk. 30€/hlö
Katso tarjoustiedot