Action Factory / Liikunnalliset mobiilipelit

Virvelintie 12, 13100 Hämeenlinna

Liikunnalliset etäaktiviteetit alk. 490€/ryhmä

Action Factory / Liikunnalliset mobiilipelit

Muistatteko vielä ajan ennen etätöitä, -juhlia ja -tilaisuuksia? Emme mekään. Se, että pitäisi lähteä jonnekin, on so last season!

Action Factory tarjoaa elävöitettyä ulkoilua lähes kaikkialla Suomessa. Tarjolla on toistakymmentä erilaista etäulkoilupeliä kaikenkokoisille ryhmille. Esimerkiksi huippuhauskassa Go Memo -muistipelissä etsitään virtuaalisia kuvapareja esimerkiksi kokouskohteen tai suuremman piha-alueen ympäristöstä. Outdoor Bingossa puolestaan kerätään virtuaalisia bingo-palloja pitkin ja poikin ulkopelialuetta.

Haluatko kuitenkin pysytellä sisätiloissa? Tarjoamme lisäksi Teamsin tai Zoomin kautta pelattavia sisäpelejä.

Etämysteeripelimme Pommi vie teidät Presidentinlinnaan, josta on löytynyt epäilyttävän näköinen salkku. Turvallisuusprotokollan mukaan etäyhteyteen on kutsuttava pomminpurkuryhmän jäsenet, johon te kuulutte. Onnistutteko purkamaan pommin ajoissa, vai kerkeääkö ajastin juoksemaan nolliin ja pommi räjähtää? Tästä pelistä ei jännitystä puutu!

Etäaktiviteetti Escape Game Virtual on uudenlainen pakopeli, jota voi pelata ihan missä vain omilla kännyköillä tai tableteilla. Pakopelissä on neljä tasoa, joissa on erilaisia pulmia ja haastavia tehtäviä. Halutessanne räätälöimme peliin täysin teille suunnitellut tehtävät. Nopeus on pelissä valttia ja se palkitaan! Kaikki peliin osallistuneet saavat sijoituksensa selville pelin päätyttyä. Tämän jälkeen jälkipelit ovatkin jo varmasti kovassa vauhdissa…

Kysy tarjouspyynnössä lisää erilaisista etäaktiviteeista ja -peleistä. Kerro rohkesti tilaisuutesi teemasta ja löydämme varmasti sopivaa ohjelmaa. Kun lääniä on lähes 340 000 neliökilometriä, ei pelin sijaintia tai osallistuvan ryhmän kokoa rajoita mikään!

Yhteystiedot

Virvelintie 12, 13100 Hämeenlinna

Action Factory myyntipalvelu

040 482 012
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Liikunnalliset etäaktiviteetit alk. 490€/ryhmä

Esimerkkihintoja:

  • Escape Game Virtual alk. 490 € + 12 €/hlö tai ryhmä
  • Go Memo -ulkoilupeli alk. 990 € /50 hlö ryhmä

Osaan mobiilipeleistämme tulee ladata ilmainen ActionTrack-sovellus.

Lisäpalvelut

EsteettömyysSisällä

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Action Factory Finland

Action Factory on ainutlaatuinen paikka kokoontua yhteiseen hauskanpitoon ja rentouttavaan kilpailusessioon täysin uniikkien aktiviteettien parissa. Suositut aktiviteettikokonaisuudet on tilattavissa ohjattuna ympäri Suomen!

Tutustu yritykseen
tarjousLiikunnalliset etäaktiviteetit alk. 490€/ryhmä
Katso tarjoustiedot