Action Factory / Polttarit

Virvelintie 12, 13100 Hämeenlinna

Polttariohjelmaa alk. 25€/hlö

Action Factory / Polttarit

Polttarit suunnitelmissa, mutta ohjelma vielä hukassa? Meiltä löydät ratkaisun tähän ongelmaan – ja vielä vähän enemmänkin. 

 

Hämeenlinnassa teitä palveleva Action Factory on täysin ainutlaatuinen elämyskokonaisuus, jossa onnistuvat niin pakohuonepelit, WC Racing kuin muutkin hullunkuriset hauskuudet. 

 

Kyllä – WC Racing! Tästä turnausmuotoisesta viestikisasta ei naurua puutu. Laji on todellinen jäänmurtaja, sillä eihän sähkömoottorikäyttöisiä vessanpönttöjä nyt voi ottaa edes tosissaan! Totta se kuitenkin on, näitä pönttöjä ei vedetä vaan näillä vedetään täysiä. Hauskoja kuvia kannattaa ainakin ottaa muistoksi.

 

Pönttörallit eivät suinkaan ole ainoa älytön ohjelmanumero, joka koristaa päättömiä polttareitanne. Tarjoamme polttariryhmille myös erilaisia rastipistekilpailuja, joihin voitte toiveidenne mukaan yhdistellä erilaisia lajeja. Kuten arvata saattaa, eivät nämäkään aktiviteetit ole aivan tavallisimmasta päästä. Päässette halutessanne esimerkiksi rakentamaan ämpäripyramideja jättinyrkkeilyhanskat käsissä ja testaamaan reaktioitanne Formula 1 -kuljettajien suosimalla reaktiotestilaitteella. Laukkapelissä puolestaan sammutellaan valonappuloita, jotta oma hevonen liikkuisi mahdollisimman nopeasti. 

 

Ei elämystehdasta ilman pakohuonepelejä – ja meillä nekin toteutetaan uniikilla twistillä asuja unohtamatta! Erilaisissa pakopeleissämme heittäydytään sekä vankien että vartioiden rooleihin. Kyseessä on melkeinpä mahdoton tehtävä suoritettavaksi – aikaa on vain tunti, ennen kuin vankilarakennuksen itsetuhojärjestelmä laukeaa ja vangit ottavat vartijoistaan vallan…

 

Eihän tältä kaikelta kerkeä koskaan naimisiin! Lähetä tarjouspyyntö jo tänään niin suunnitellaan ryhmällenne ja ennen kaikkea juhlakalullenne unohtumattomat polttarit.

Yhteystiedot

Virvelintie 12, 13100 Hämeenlinna

Action Factory myyntipalvelu

040 048 2012
Näytä numero

Hinnat

Polttariohjelmaa alk. 25€/hlö

Ohjelman suosituskesto on yleensä 2 tuntia. Riippuen ryhmän koosta ja lajivalikoimasta, ohjelmassa voi olla 2-10 eri rastia/lajia. Hintataso 30-60 €/hlö.

 

Lisäpalvelut

Haluatko jatkaa hauskanpitoa muualla tai pysytellä kokonaan omalla paikkakunnallasi koko juhlien ajan? Meiltä voit tilata ohjatut etäaktiviteetit haluamaanne paikkaan ympäri Suomea.

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Hämeenlinna
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Polttarit etänä?

Tapahtumat

Action Factory Finland

Action Factory on ainutlaatuinen paikka kokoontua yhteiseen hauskanpitoon ja rentouttavaan kilpailusessioon täysin uniikkien aktiviteettien parissa. Suositut aktiviteettikokonaisuudet on tilattavissa ohjattuna ympäri Suomen!

Tutustu yritykseen
tarjousPolttariohjelmaa alk. 25€/hlö
Katso tarjoustiedot