Allas Sea Pool - Allas Bistro & Lounge - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-130Tilavuokra alk. 1600€

Allas Sea Pool - Allas Bistro & Lounge

Näkymä ja miljöö, joita ei voi sanoin kuvailla, sekä sijainti, jota ei tarvitse vieraille selittää – Tervetuloa Altaalle!

Järjestä ikimuistoiset juhlat Allas Bistro & Loungessa Altaan toisessa kerroksessa! Nauti uniikista maisemasta Itämerelle ja Helsingin historialliseen keskustaan sekä ihanista tarjoiluista tunnelmallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Suunnitteletko illanviettoa, synttäreitä, pikkujouluja tai vaikkapa henkilökunnan aamiaistilaisuutta? Koristellaan tila valkoisin pöytäliinoin tai kodikkaampaa ilmettä huokuvaksi! Allas Bistro & Loungessa onnistuu niin pöytiin tarjoiltu illallinen kuin rento tilaisuus buffet-ruokailullakin.

Mitä jos yhdistäisit tilaisuuteesi esimerkiksi konsertti-illan, rentouttavat löylyt tai yhteisen hyvinvointihetken? Altaan ainutlaatuisissa tiloissa meren äärellä järjestät ikimuistoisen tapahtuman tyylikkäästi ja helposti.

Tilan kapasiteetti

Allas Bistro & Lounge Ravintolan saa varattua kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön. Sisällä on istumapaikkoja 80 henkilölle ja säävarauksella käytössä on lisäksi katettu syysterassi sekä iso kesäterassi. Tila soveltuu erinomaisesti esim. pikkujouluihin, illanviettoon sekä cocktail-tilaisuuksiin jopa 130 henkilölle.

 • Istumapaikat sisällä 80 henkilölle
 • Kokonaiskapasiteetti max. 130 henkilöä

Yhteystiedot

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki

Allas Restaurants myyntipalvelu

040 047 0045
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 1600€

Iltatilaisuudet alk. 4000 €

 • Ma-la klo 17.00-00.00
 • Max. 80 hlö
 • Myyntitakuu (ruoat ja juomat) alk. 4000 €
 • Kiinteä järjestelykulu 180 €

Myyntitakuu vaihtelee ryhmän koon ja tilaisuuden ajankohdan mukaan. Isommat tilaisuudet 80-130 hlö hinnoitellaan erikseen. Hintoihin lisätään alv 24%.

Aamiaistilaisuudet alk. 1600 €

 • Ma-pe klo 8.00-11.00
 • Max. 50 hlö
 • Tilavuokra 1600 €
 • Aamiainen alk. 14,50 €/hlö

Hintoihin lisätään alv 24%.

Lisäpalvelut

Miltä kuulostaisi yksityinen saunahetki Kauppatorin kupeessa työkavereiden, ystävien tai perheen kanssa? Allas Bistro & Loungesta on lyhyt matka saunoille ja tilaisuuteen voikin helposti yhdistää myös saunomista ja uimista! Kokouspäivään yhdistät lisäksi vaikkapa mindfulness-harjoituksen tai yksityisen joogatunnin.

 • Saunatilat
 • Hyvinvointiaktiviteetit ryhmille

 

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaSisälläTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool on helsinkiläinen merikylpylä ja hyvinvointikeidas. Meillä voit uida, saunoa, treenata sekä syödä ja juoda hyvin. Allas on rentoutumista, nauttimista sekä hyvinvointia keholle ja mielelle – keskellä Helsinkiä, Kauppatorin kupeessa, vuoden jokaisena päivänä.

Tutustu yritykseen
UKK

Voiko saunassa olla uimapuku päällä?

Tilaussaunassa voi saunoa uima-asut päällä. Sekasaunojat voivat halutessaan käyttää lisäksi yleisölle suunnattuja naisten ja miesten pukuhuoneita.

Kuuluvatko pyyhkeet tilaussaunan vuokran hintaan?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme