Allas Sea Pooli - Sisäpiha - varaa yksityiskäyttöön - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
200-1000Päivävuokra alk. 12 000€

Allas Sea Pool - Sisäpiha

Miksi synkistellä sohvannurkassa, kun voi pistää hulppeat bileet pystyyn?

Altaan sisäpihalla järjestät upeat, ainutlaatuiset ja suurenmoiset yksityistilaisuudet! Pystytämme pihalle tapahtumaanne sopivat lava- sekä telttarakennelmat ja tarpeen mukaan myös Altaan sisätiloja voi hyödyntää yksityiskäytössä.

Uniikki sijainti Helsingin sydämessä tarjoaa mahdollisuudet unohtumattoman tapahtuman toteuttamiseen! Allas Ravintolat hoitaa paikalle tarjoilut aina runsaasta illallisesta yön pikkutuntien snackseihin. A-oikeuksin varustellussa Merikeitaassamme ei janokaan pääse yllättämään!

Suunnittelit sitten suurta yritysjuhlaa, seminaaria, tuotelanseerausta tai yksityistä konserttitapahtumaa, Altaan sisäpihalla tilaisuudestasi muodostuu takuulla hulppea elämys niin sinulle kuin vieraillesikin!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Sisäpihan tapahtumaan mahtuu jopa 1000 osallistujaa. Rakennamme tila- ja palvelupaketit joustavasti tarpeiden mukaan. Kysy lisää tarjouspyynnössä, niin suunnitellaan teille ikimuistoinen tapahtuma!

Yhteystiedot

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki

Allas Restaurants myyntipalvelu

040 047 0045
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 12 000€

Tarjous lasketaan erikseen tilaisuuden ajankohdan ja tarpeiden mukaan.

Lisäpalvelut

Miltä kuulostaisi yksityinen saunahetki Kauppatorin kupeessa työkavereiden, ystävien tai perheen kanssa? Altaan sisäpihalta on lyhyt matka saunoille ja tilaisuuteen voikin helposti yhdistää myös saunomista ja uimista! Tapahtumaan yhdistät lisäksi vaikkapa mindfulness-harjoituksen tai yksityisen joogatunnin.

  • Saunatilat
  • Hyvinvointiaktiviteetit ryhmille

 

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool on helsinkiläinen merikylpylä ja hyvinvointikeidas. Meillä voit uida, saunoa, treenata sekä syödä ja juoda hyvin. Allas on rentoutumista, nauttimista sekä hyvinvointia keholle ja mielelle – keskellä Helsinkiä, Kauppatorin kupeessa, vuoden jokaisena päivänä.

Tutustu yritykseen
UKK

Voiko saunassa olla uimapuku päällä?

Tilaussaunassa voi saunoa uima-asut päällä. Sekasaunojat voivat halutessaan käyttää lisäksi yleisölle suunnattuja naisten ja miesten pukuhuoneita.

Kuuluvatko pyyhkeet tilaussaunan vuokran hintaan?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme