Allas Sea Pool - Smart&Clean Showroom kokoustila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-50Tilavuokra alk. 1090€

Allas Sea Pool - Smart&Clean Showroom

Fiksu ja siisti – toden totta!

Smart & Clean Showroom sijaitsee Allas Sea Poolin sivurakennuksessa, sisäpihan puolella. Täällä järjestät mieleenpainuvat ja mielikuvitukselliset tilaisuudet – työskentele päivä Showroomin puolella ja kipua portaat illanpäätteeksi yksityiselle kattoterassille, jossa vietät vaikkapa unohtumattomat kesäjuhlat!

Kun innostuu, niin onnistuu! Smart & Clean Showroom sopii erinomaisesti sekä kokouksiin että illanviettoihin. Tilan pöytäryhmät on mahdollista järjestää ryhmätöihin, seminaareihin, koulutuksiin tai ruokailutilaisuuksiin sopiviksi. Millaistahan olisi järjestää tiimille vaikkapa rästipistetyöskentelyä erilaisten yhteishenkeä ja ajattelukykyä kehittävien tehtävien parissa?

Altaan ainutlaatuisissa meren ja kaupungin äärellä sijaitsevissa tiloissa järjestät ikimuistoisen yksityistilaisuuden tyylikkäästi ja helposti. Tilaisuuden kaveriksi hoidamme ruokailut snackseista juhlavampiin illallisiin ja A-oikeuksin varustelluissa tiloissamme janokaan ei pääse yllättämään!

Tilan kapasiteetti

  • Tuolirivit 50 henkilöä
  • Pöytärivit kylki esitystekniikkaan päin 48 henkilöä
  • Luokkamuoto 30 henkilöä

Kokoustekniikka

  • Valkokangas ja videotykki
  • Äänentoistolaitteet
  • Fläppitaulu

 

Yhteystiedot

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki

Allas Sea Pool myyntipalvelu

040 546 1345
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 1090€

  • Tilavuokra 4 tunniksi alk. 1090 €
  • Tilavuokra 8 tunniksi alk. 1390 €

Hinta koskee sesonkia touko-elokuu & marras-joulukuu. Viikonloppuisin ja heinäkuussa sekasaunakäytössä eikä yksityisvarauksia oteta vastaan. Hintaan sisältyy uimaliput ja vuokrapyyhkeet enintään 20 henkilölle.

Lisäpalvelut

Allas muuntuu moneen! Yhdistä kokouspäivään mindfulness-harjoitus, yksityinen joogatunti tai uimista ja saunomista. Altaalla voit liittää tapaamiseen myös keikkaliput tai päättää päivän hyvään illalliseen!

 

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringEsteettömyysSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool on helsinkiläinen merikylpylä ja hyvinvointikeidas. Meillä voit uida, saunoa, treenata sekä syödä ja juoda hyvin. Allas on rentoutumista, nauttimista sekä hyvinvointia keholle ja mielelle – keskellä Helsinkiä, Kauppatorin kupeessa, vuoden jokaisena päivänä.

Tutustu yritykseen
UKK

Voiko saunassa olla uimapuku päällä?

Tilaussaunassa voi saunoa uima-asut päällä. Sekasaunojat voivat halutessaan käyttää lisäksi yleisölle suunnattuja naisten ja miesten pukuhuoneita.

Kuuluvatko pyyhkeet tilaussaunan vuokran hintaan?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme