Allas Sea Pool sauna yksityiskäyttöön - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-20Saunatilat alk. 600€

Allas Sea Pool - Tilaussauna

Miltä kuulostaa yksityinen saunahetki Kauppatorin kupeessa työkavereiden, ystävien tai perheen kanssa? Harvasta tilaussaunasta pääsee uimaan kenties Helsingin kuuluisimmille uima-altaille!

Muistatko lapsuuden kesäpäivät, joina aamunpäivän retki muuttui lounaaksi ja sattumusten kautta päädyttiin vielä porukalla uimaan ja illaksi kallioille? Päivät, jotka tuntuivat jatkuvan ja jatkuvan, ja koko ajan tapahtui. Aikuisena näitä päiviä on yhä harvemmin. Paitsi Altaalla.

Meillä päivät notkistuvat iltaan ja huomaat viihtyväsi ihan vähän pidempäänkin – ilta-auringon välkkeessä hyppäät vielä kerran merivesialtaaseen ja nautit sen perään rennoista löylyistä! Altaan Tilaussauna sopii virkistyskäyttöön, yritys- ja työporukoille, kokouspäivän päätteeksi rentoutumiseen, illanistujaisiin tai vaikka treeniporukoiden saunailtoihin!

Sauna ja lounge kaikilla herkuilla!

Tilaussaunaan ja sen loungeen mahtuu kerrallaan noin 20 henkilöä. Lauteilla löylyttelee kerrallaan 10–15 henkilöä, jolloin loput porukasta pääsee sillä aikaan testaamaan Altaan kuuluisat altaat. Isommat ryhmät voivat halutessaan käyttää lisäksi yleisiä miesten ja naisten saunoja.

Tilaussaunan yhteydessä on oma pieni yksityinen lounge, johon voi tilata tarjoilut ennakkoon saunamenustamme. Valikoimassa on saunateemaista syötävää makkaroista ja lämpimistä annoksista aina salaatteihin, tapaksiin sekä suolaisiin ja makeisiin herkkuihin! Koska ensimmäinen saunajuoma on parasta korkata heti paikalle saapuessa, voi myös alkoholi- ja virvoitusjuomat tilata ennakkoon saunavarauksen yhteydessä.

Lisätietoja

Tilaussaunan saa varattua omaan käyttöön min. 2 tunniksi ja lisätunteja on mahdollista varata tarpeen mukaan. Hintaan sisältyy uimaliput ja vuokrapyyhkeet enintään 20 henkilölle. Tilaussaunan yhteydessä on yksi yhteinen pukuhuone sekä yksi yhteinen suihkutila. Tilaussaunassa voi saunoa uima-asut päällä. Sekasaunojat voivat halutessaan käyttää lisäksi yleisölle suunnattuja naisten ja miesten pukuhuoneita.

Yhteystiedot

Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki

Allas Sea Pool myyntipalvelu

040 546 1345
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Saunatilat alk. 600€

  • Saunatilan vuokra 2 tunniksi alk. 600 €
  • Lisätunnit alk. 100 €/h

Hinta koskee sesonkia touko-elokuu & marras-joulukuu. Viikonloppuisin ja heinäkuussa sekasaunakäytössä eikä yksityisvarauksia oteta vastaan. Hintaan sisältyy uimaliput ja vuokrapyyhkeet enintään 20 henkilölle.

Lisäpalvelut

Altaan sijainti ja konsepti yhdistyvät mitä mainioimmin hyvinvointiin. Kun haluat jotain erityistä, moneen muuntuvat yksityistilamme palvelevat kaikkia tarpeitasi. Saunomisen oheen voit lisätä juuri teidän tilaisuuteenne sopivan aktiviteetin, kuten esimerkiksi mindfullness-, jooga- tai Viiniä & Venyttelyä -yksityistunnin!

 

A-oikeudetCateringEsteettömyysSaunaTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool on helsinkiläinen merikylpylä ja hyvinvointikeidas. Meillä voit uida, saunoa, treenata sekä syödä ja juoda hyvin. Allas on rentoutumista, nauttimista sekä hyvinvointia keholle ja mielelle – keskellä Helsinkiä, Kauppatorin kupeessa, vuoden jokaisena päivänä.

Tutustu yritykseen
UKK

Voiko saunassa olla uimapuku päällä?

Tilaussaunassa voi saunoa uima-asut päällä. Sekasaunojat voivat halutessaan käyttää lisäksi yleisölle suunnattuja naisten ja miesten pukuhuoneita.

Kuuluvatko pyyhkeet tilaussaunan vuokran hintaan?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme