Antell Explorer - Kokoustila Honduras - Happens

Antell Explorer - Kokoustila Honduras

Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki

1-16Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Antell Explorer - Kokoustila Honduras

Tasaista kuin päiväntasaaja! Honduraksessa työnteko on helppoa ja sujuvaa.

Kiihdytä kohti etelää ja olet perillä ennen kuin uskotkaan. Ruoholahdessa sijaitsevasta Antell Explorerista löydät luokkamuotoisen neuvottelutilan, joka sopii loistavasti erilaisiin kokouksiin, koulutuksiin ja esityksiin. Nykyaikaisella tekniikalla varusteltuun kokoustila Hondurakseen mahtuu 16 henkilöä ja tässä tunnelmallisessa tilassa kaikki pääsevät takuulla työnteon makuun.

Mausta puheenollen, tilaisuutenne tarjoiluista huolehtii tietysti ammattitaitoinen keittiötiimimme. Antellin ruoka paitsi maistuu erinomaiselta, myös näyttää, tuoksuu ja tuntuu hyvältä!

Honduras ja Nicaragua ovat yhdessä enemmän!

Tämä kokoustila voidaan yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi viereisen Nicaragua -neuvotteluhuoneen kanssa siirtämällä vain väliseinä sivuun. Näin kokoukseen osallistuu kaksinkertainen määrä ihmisiä.

Henkilökuntamme auttaa sinua kokousjärjestelyissä alusta loppuun saakka. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus ja erinomaisen työyhteisön rakentaminen. Nämä näkyvät asiakkaillemme mm. suomalaisten raaka-aineiden suosimisena ja mutkattomana asiakaspalveluna.

Lähetä tarjouspyyntö ja aloitetaan yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden rakentaminen!

Yhteystiedot

Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki

Antell Explorer myyntipalvelu

020 770 2251
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Hinnat alkaen 20 €/hlö sisältäen kokouskahvit ja tilan. Tarkempi hinta vaihtelee tapauskohtaisesti riippuen kokoustilasta ja tarjoiluista.

Lisäpalvelut

Tiesitkö, että kauttamme voit tilata ja noutaa herkulliset tarjoilut kokouksiin ja muihin yrityksesi tilaisuuksiin?

Nyt tiedät!

Vaikka et kokoustaisikaan meillä, toimitamme tilaisuuteenne maittavat eväät, joiden avulla jaksaa puida kokouksen kuumia perunoita vaikka koko päivän. Valmistamme myös juhlavat sesonkiherkut ja muut ennakkotilattavat juhlatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

BuffetCateringHenkilökuntaTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Kokoukset ja Seminaarit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Antell

Antellin ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia makunautintoja ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880.

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö
Katso tarjoustiedot