Antell Explorer - Kokoustila Nicaragua - Happens

Antell Explorer - Kokoustila Nicaragua

Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki

1-16Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Antell Explorer - Kokoustila Nicaragua

Oletko valmis keskustelemaan ja kehittämään?

Diplomaattipöydän ääressä kinkkisinkin asia ratkeaa ja inspiraation puute katkeaa!

Kytke täysi vaihde päälle ja suuntaa Ruoholahden Antell Explorerissa sijaitsevaan kokoustila Nicaraguaan! Tämä viihtyisä neuvottelutila sopii loistavasti enintään 16 henkilön kokouksille. Nykyaikaisella tekniikalla varustellussa, tunnelmallisesti sisustetussa tilassa pääsette takuulla työnteon makuun.

Mausta puheenollen, tilaisuutenne tarjoiluista huolehtii tietysti ammattitaitoinen keittiötiimimme. Antellin ruoka paitsi maistuu erinomaiselta, myös näyttää, tuoksuu ja tuntuu hyvältä!

Pidätkö näkemästäsi, mutta kapasiteetti ei aivan riitä?

Ei huolta, tila voidaan yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi viereisen Honduras -neuvotteluhuoneen kanssa siirtämällä vain väliseinä sivuun. Näin kokoukseen osallistuu kaksinkertainen määrä ihmisiä.

Henkilökuntamme auttaa sinua kokousjärjestelyissä alusta loppuun saakka. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus ja erinomaisen työyhteisön rakentaminen. Nämä näkyvät asiakkaillemme mm. suomalaisten raaka-aineiden suosimisena ja mutkattomana asiakaspalveluna.

Lähetä tarjouspyyntö ja aloitetaan yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden rakentaminen!

Yhteystiedot

Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki

Antell Explorer myyntipalvelu

020 770 2251
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Hinnat alkaen 20 €/hlö sisältäen kokouskahvit ja tilan. Tarkempi hinta vaihtelee tapauskohtaisesti riippuen kokoustilasta ja tarjoiluista.

Lisäpalvelut

Tiesitkö, että kauttamme voit tilata ja noutaa herkulliset tarjoilut kokouksiin ja muihin yrityksesi tilaisuuksiin? Nyt tiedät! Vaikka et kokoustaisikaan meillä, toimitamme tilaisuuteenne maittavat eväät, joiden avulla jaksaa puida kokouksen kuumia perunoita vaikka koko päivän. Valmistamme myös juhlavat sesonkiherkut ja muut ennakkotilattavat juhlatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

BuffetCateringHenkilökuntaTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Kokoukset ja Seminaarit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Antell

Antellin ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia makunautintoja ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880.

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö
Katso tarjoustiedot