Antell Explorer - Kokoustila Venezuela - Happens

Antell Explorer - Kokoustila Venezuela

Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki

10-40Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Antell Explorer - Kokoustila Venezuela

Nimi ei aina kerro kaikkea:

Tämä kokoustila sijaitsee kätevästi metron varrella – ei pitkien lentomatkojen ja puuduttavan aikaeron päässä.

Antell Explorerin Venezuelassa kokoukset ja päätöksenteko hoituvat mutkitta. Lempein värein sisustettu ja kokoustekniikalla varusteltu tilamme sopii loistavasti enintään 40 henkilön tilaisuuksiin.

Modernin kokoustilan ikkunaseinä tuo huoneeseen upeasti valoa ja tilantuntua, mutta mikäli haluatte kokoustaa täydellisessä rauhassa, ikkunaseinän verhot laskeutuvat alas napin painalluksella. Meren läheisyydessä sijaitseva Venezuela on loistava valinta niin pienemmälle kuin isommallekin porukalle!

Venezuelassa, siis oikeasti Venezuelassa, ruokakulttuuriin kuuluvat tukeva aamiainen, runsas lounas sekä kevyt illallinen. Kuulostaa aivan meidän jutulta! Antellissa saat tilattua tapaamisten kylkeen monipuoliset ja maistuvat tarjoilut kakkukahveista välipaloihin ja tukevampiinkin aterioihin. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus ja erinomaisen työyhteisön rakentaminen. Nämä näkyvät asiakkaillemme mm. suomalaisten raaka-aineiden suosimisena ja mutkattomana asiakaspalveluna.

Lähetä tarjouspyyntö ja aloitetaan yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden rakentaminen!

Yhteystiedot

Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki

Antell Explorer myyntipalvelu

020 770 2251
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Hinnat alkaen 20 €/hlö sisältäen kokouskahvit ja tilan. Tarkempi hinta vaihtelee tapauskohtaisesti riippuen kokoustilasta ja tarjoiluista.

Lisäpalvelut

Tiesitkö, että kauttamme voit tilata ja noutaa herkulliset tarjoilut kokouksiin ja muihin yrityksesi tilaisuuksiin? Nyt tiedät! Vaikka et kokoustaisikaan meillä, toimitamme tilaisuuteenne maittavat eväät, joiden avulla jaksaa puida kokouksen kuumia perunoita vaikka koko päivän. Valmistamme myös juhlavat sesonkiherkut ja muut ennakkotilattavat juhlatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

BuffetCateringHenkilökuntaTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Kokoukset ja Seminaarit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Antell

Antellin ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia makunautintoja ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880.

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö
Katso tarjoustiedot