Antell Martintalo - Auditorio Valkoselkätikka - Happens

Antell Martintalo - Auditorio Valkoselkätikka

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

20-90Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Antell Martintalo - Auditorio Valkoselkätikka

Tao tuloksia kuin tikka hakkaa puuta!

Antell Martintalon Valkoselkätikassa pääset todelliseen työnteon tahtiin. Tilava auditorio mahdollistaa yksityiset tapahtumat aina seminaareista suurempiin kokouksiin ja koulutuksiin. Auditoriossa on tilaa jopa 90 henkilölle ja kattava tekniikka mahdollistaa loistavat työskentelypuitteet niin puhujalle kuin yleisöllekin.

Kun pääsette työnteon tahtiin, on hyvä päästä myös työnteon makuun:

Antellista voit tilata tapahtuman kylkeen herkulliset, monipuoliset ja ravitsevat tarjoilut. Kahvit leipineen aamutuimaan, lounastarjoilu rytmittämään päivänkulkua tai illallinen palkinnoksi hyvästä työstä – valitse tilaisuuteesi sopiva vaihtoehto!

Sijaintimme Vantaalla, lähellä Helsingin ja Espoon rajaa, on helposti saavutettavissa, saavuit sitten mistäpäin tahansa. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus ja erinomaisen työyhteisön rakentaminen. Nämä näkyvät asiakkaillemme mm. suomalaisten raaka-aineiden suosimisena ja mutkattomana asiakaspalveluna.

Lähetä tarjouspyyntö ja aloitetaan yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden rakentaminen!

Yhteystiedot

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

Antell Martintalo myyntipalvelu

020 770 2248
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Hinnat alkaen 20 €/hlö sisältäen kokouskahvit ja tilan. Tarkempi hinta vaihtelee tapauskohtaisesti riippuen kokoustilasta ja tarjoiluista.

Lisäpalvelut

Tiesitkö, että kauttamme voit tilata ja noutaa herkulliset tarjoilut kokouksiin ja muihin yrityksesi tilaisuuksiin?

Nyt tiedät! Vaikka et kokoustaisikaan meillä, toimitamme tilaisuuteenne maittavat eväät, joiden avulla jaksaa puida kokouksen kuumia perunoita vaikka koko päivän. Valmistamme myös juhlavat sesonkiherkut ja muut ennakkotilattavat juhlatarjoilut.

Joko olet aivan hiilenä? Kokouspäivän päätteeksi sauna lämpiämään ja lauteille rentoutumaan. Antell Martintalosta löydät saunatilat isommillekin ryhmille. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

ÄänentoistoCateringHenkilökuntaTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Kokoukset ja Seminaarit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Antell

Antellin ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia makunautintoja ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880.

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö
Katso tarjoustiedot