Antell Martintalo - Saunan takkahuone - Happens

Antell Martintalo - Saunan takkahuone

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

2-20Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Antell Martintalo - Saunan takkahuone

Takan äärellä tunnelma tiivistyy! 

Takkatulen loimutessa kokoustaminen sujuu kuin leirinuotiolla; tarinoita kertoen ja yhteisöllisyyttä luoden. Ehkä välillä on hyvä palata työnteonkin pariin. 

Kodikas Saunan takkahuone on omiaan rentoihin tilaisuuksiin ja onnistuneisiin kokouksiin. Tilan mukavissa nojatuoleissa loikoilee enintään 20 henkilöä ja kaikki tarvittavat kokousvälineet TV-näytöstä fläppitauluun ovat saatavillanne siltä istumalta. 

Ikävä kyllä tällä leirinuotiolla et grillaa makkaraa tai vaahtokarkkeja, mutta Antellin herkulliset tarjoilut aamupalasta illalliseen ovat helposti tilattavissanne! Esitä toiveesi tarjouspyynnössä ja luomme mielellämme tilaisuutenne sopivan menuehdotuksen. 

Sijaintimme Vantaalla, lähellä Helsingin ja Espoon rajaa, on helposti saavutettavissa, saavuit sitten mistäpäin tahansa. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus ja erinomaisen työyhteisön rakentaminen. Nämä näkyvät asiakkaillemme mm. suomalaisten raaka-aineiden suosimisena ja mutkattomana asiakaspalveluna.  

Lähetä tarjouspyyntö ja aloitetaan yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden rakentaminen! 

Yhteystiedot

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

Antell Martintalo myyntipalvelu

020 770 224
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Hinnat alkaen 20 €/hlö sisältäen kokouskahvit ja tilan. Tarkempi hinta vaihtelee tapauskohtaisesti riippuen kokoustilasta ja tarjoiluista.

Lisäpalvelut

Tiesitkö, että kauttamme voit tilata ja noutaa herkulliset tarjoilut kokouksiin ja muihin yrityksesi tilaisuuksiin? Nyt tiedät! Vaikka et kokoustaisikaan meillä, toimitamme tilaisuuteenne maittavat eväät, joiden avulla jaksaa puida kokouksen kuumia perunoita vaikka koko päivän. Valmistamme myös juhlavat sesonkiherkut ja muut ennakkotilattavat juhlatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

BuffetCateringHenkilökuntaSaunaTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Kokoukset ja Seminaarit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Antell

Antellin ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia makunautintoja ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880.

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö
Katso tarjoustiedot