Hohtokeilaus alk. 38€/rata

BowlCircus Flamingo / Hohtokeilaus

Kaatoja radalla ja baarissa!

Hohtokeilausta hauskempaa on vain hohtokeilaus hyvällä porukalla ja hyvillä tarjoiluilla. BowlCircus Flamingo on moderni viihdekompleksi, joka muuttaa käsityksesi perinteisestä keilahallista täysin.

Anna musiikin, valojen ja tunnelman viedä sinut todelliselle elämysmatkalle! Hohtokeilauksen parissa jokainen voi kokea onnistumisia ja tsempata kaveria. Keilaus, hohtokeilaus ja biljardi sopivat liikunnaksi ja virkistykseksi kaikenikäisille sukupuolesta riippumatta. BowlCircus Flamingossa järjestät myös helposti kaikenlaiset tapahtumat, kuten polttarit, pikkujoulut tai lasten synttärit. Osa keilaradoistamme voidaan myös erottaa yksityiskäyttöön väliseinällä, jolloin voit keskittyä nauttimaan hohtokeilauksesta vain oman porukkasi kanssa.

Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolasta tarjoamme ruoka-annoksia, snackseja sekä ennakkoon tilattavia ryhmämenuja. Hohtokeilauksen aikana juomat ja naposteltavat tilaat helposti rata-alueelle jokaisen keilaradan omalta tabletilta.

Flamingon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 20 keilarataa ja 7 huipputason biljardipöytää, edustava saunaosasto sekä tyylikkäät yksityistilat. Henkilökuntamme auttaa sinua toteuttamaan juuri teidän toiveisiinne sopivan elämyksen – oli kyse sitten hohtokeilatunnista pienellä porukalla tai suurempaa järjestelyä vaativista juhlista!

Yhteystiedot

BowlCircus myyntipalvelu p. 010 841 8844
Tasetie 8, 01510 Vantaa

#BowlCircus

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Hohtokeilaus alk. 38€/rata

 • Hohtokeilaus 38 €/rata/tunti (su-ke)
 • Hohtokeilaus 46 €/rata/tunti (to-la)
 • Kenkävuokra 2 €/hlö
 • Biljardi 16 €/tunti

Lisäpalvelut

Catering

BowlCircus Flamingon menut ovat laadittu täyteen herkkuja, joita tarjoamme joko rata-alueelle hohtokeilailun yhteyteen tai yksityistiloihimme. Listalta löydät mukavat naposteltavat ja tuhdimmat nälän kukistajat ruokaisista salaateista burgereihin, lasten annoksia unohtamatta. Ravintoloissamme on A-oikeudet sekä mahdollisuus järjestää yksityistilaisuuksia saunaosastollamme tai kokoustiloissamme.

Yksitystilaisuuksiin on saatavilla kattava valikoima erilaisia menuja. Valikoimastamme löydät herkulliset illallisbuffetit alku-, pää- ja jälkiruokineen sekä kaikenlaisiin juhliin sopivat partymenut, kuten Las Vegas -teemaisen burgerimenun tai maistuvan Mexico -menun. Las Vegas -menu (29,50€/hlö) sisältää:

 • Caesarsalaattia
 • Coleslaw (L,G)
 • Feta-päärynäsalaattia (VL,G)
 • Burgereita (L)
 • Talon porkkanakakkua (L)

BowlCircus Flamingosta voit varata helposti myös erilaisia hohtokeilapaketteja ryhmän koosta riippumatta. Paketit sisältävät kaiken hohtokeilailusta ruokailuun ja ne sopivat erinomaisesti virkityspäiviin, kokoustilaisuuksiin ja illanviettoihin. Suosittu Paikkoheitto -pakettimme (29,90€/hlö) sisältää:

 • Caesar salaattia
 • Tacoveneitä (L,G)
 • Yakitori-kanatikkuja (L)
 • marinoitua punasipulia, oliiveja (L,G)
 • talon feta-pinaattipiirakkaa (VL)
 • hohtokeilaus tunniksi

Yksityistilat

BowlCircus Flamingosta löydät upeat yksityistilat saunoineen ja kokoustiloineen. Meillä järjestät kaikenlaiset juhlat aikuisille ja lapsille synttäreistä pikkujouluihin tai vaikkapa polttareihin.

Kysy lisää erilaisista pakettivaihtoehdoistamme!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

BowlCircus -keilaviihdekeskukset

BowlCircus on Suomen johtava keilahalliketju, joka on keskittynyt hohtokeilaukseen. BowlCircus-keilaviihdekeskusten tarkoituksena on olla enemmän kuin keilahalli ja tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluita isommillekin ryhmille.

Tutustu yritykseen
UKK

Kuinka monta henkilöä voi keilata yhdellä radalla?

Yhdelle keilaradalle sopiva määrä on max. 6 henkilöä.

Tarvitseeko keilaukseen omat kengät?

tarjousHohtokeilaus alk. 38€/rata
Katso tarjoustiedot