BowlCircus Flamingo - Hohtokeilaus - Happens.fi

BowlCircus Flamingo - Hohtokeilaus

Tasetie 8, 01510 Vantaa, Viihdekeskus Flamingo

1-100Hohtokeilaus alk. 38€/rata

BowlCircus Flamingo - Hohtokeilaus

Kaatoja radalla ja baarissa!

Hohtokeilausta hauskempaa on vain hohtokeilaus hyvällä porukalla ja hyvillä tarjoiluilla. BowlCircus Flamingo on moderni viihdekompleksi, joka muuttaa käsityksesi perinteisestä keilahallista täysin.

Oletko valmis todelliselle elämysmatkalle?

Anna musiikin, valojen ja tunnelman viedä sinut mukanasi! Hohtokeilauksen parissa jokainen voi kokea onnistumisia ja tsempata kaveria. Keilaus, hohtokeilaus ja biljardi sopivat liikunnaksi ja virkistykseksi kaikenikäisille sukupuolesta riippumatta.

BowlCircus Flamingossa järjestät myös helposti kaikenlaiset tapahtumat, kuten polttarit, pikkujoulut tai lasten synttärit. Osa keilaradoistamme voidaan myös erottaa yksityiskäyttöön väliseinällä, jolloin voit keskittyä nauttimaan hohtokeilauksesta vain oman porukkasi kanssa!

Radalta ruokailemaan – tai ruokailua radalla!

Anniskeluoikeuksilla varustetusta BowlKitchenistä tarjoamme ruoka-annoksia, snackseja sekä ennakkoon tilattavia ryhmämenuja. Hohtokeilauksen aikana juomat ja naposteltavat tilaat helposti rata-alueelle jokaisen keilaradan omalta tabletilta!

Flamingon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 20 keilarataa ja 7 huipputason biljardipöytää, edustava saunaosasto sekä tyylikkäät yksityistilat. Henkilökuntamme auttaa sinua toteuttamaan juuri teidän toiveisiinne sopivan elämyksen – oli kyse sitten hohtokeilatunnista pienellä porukalla tai suurempaa järjestelyä vaativista juhlista!

Yhteystiedot

Tasetie 8, 01510 Vantaa, Viihdekeskus Flamingo

BowlCircus myyntipalvelu

010 841 8844
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Hohtokeilaus alk. 38€/rata

 • Hohtokeilaus 38 €/rata/tunti (su-ke)
 • Hohtokeilaus 48 €/rata/tunti (to-la)
 • Kenkävuokra 2 €/hlö
 • Biljardi 16 €/tunti

Lisäpalvelut

Vietä porukalla yksityistilaisuutta!

BowlCircus Flamingon menut ovat laadittu täyteen herkkuja, joita tarjoamme joko rata-alueelle hohtokeilailun yhteyteen tai yksityistiloihimme. Listalta löydät mukavat naposteltavat ja tuhdimmat nälän kukistajat ruokaisista salaateista burgereihin, lasten annoksia unohtamatta.

Yksitystilaisuuksia voit järjestää saunaosastollamme tai kokoustiloissamme. Menuvalikoimastamme löydät herkulliset illallisbuffetit alku-, pää- ja jälkiruokineen sekä kaikenlaisiin juhliin sopivat partymenut, kuten Las Vegas -teemaisen burgerimenun tai maistuvan Mexico -menun. Las Vegas -menu (alk. 29,50 €/hlö) sisältää:

 • Caesarsalaattia
 • Coleslaw (L,G)
 • Feta-päärynäsalaattia (VL,G)
 • Burgereita (L)
 • Talon porkkanakakkua (L)

BowlCircus Flamingosta voit varata helposti myös erilaisia hohtokeilapaketteja ryhmän koosta riippumatta. Paketit sisältävät kaiken hohtokeilailusta ruokailuun ja ne sopivat erinomaisesti virkityspäiviin, kokoustilaisuuksiin ja illanviettoihin. Suosittu Paikkoheitto -pakettimme (alk. 29,90 €/hlö) sisältää:

 • Caesar salaattia
 • Tacoveneitä (L,G)
 • Yakitori-kanatikkuja (L)
 • Marinoitua punasipulia, oliiveja (L,G)
 • Talon feta-pinaattipiirakkaa (VL)
 • Hohtokeilaus tunniksi ja keilakengät
A-oikeudetÄänentoistoCateringEsteettömyysHiki pintaanHyvinvointiSaunaSisälläVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

BowlCircus -keilaviihdekeskukset

BowlCircus on Suomen johtava keilahalliketju, joka on keskittynyt hohtokeilaukseen. BowlCircus-keilaviihdekeskusten tarkoituksena on olla enemmän kuin keilahalli ja tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluita isommillekin ryhmille.

Tutustu yritykseen
UKK

Kuinka monta henkilöä voi keilata yhdellä radalla?

Yhdelle keilaradalle sopiva määrä on max. 6 henkilöä.

Tarvitseeko keilaukseen omat kengät?

tarjousHohtokeilaus alk. 38€/rata
Katso tarjoustiedot