10-300Yksityistilat alk. 100€/tunti

BowlCircus Flamingo / Sauna- ja kokoustilat

Kuka sanoi, että keilahalli on tarkoitettu vain keilaamista varten?

BowlCircus Flamingon tiloissa järjestät ainutlaatuiset yksityistilaisuudet, kokoukset, viihteelliset asiakastilaisuudet tai vaikkapa teemabileet hohtokeilailun ja saunomisen parissa. Voit viettää aikaa äänieristetyissä yksityistiloissamme, jotka sopivat erilaisille 10-50 henkilön kokoustilaisuuksille.

Flamingon BowlCircus-keilaviihdekeskus on tyylikäs ja viihtyisä kokonaisuus. Tämä 20 keilaradan, 7 kilpatason biljardipöydän, edustavan saunaosaston sekä korkealuokkaisten yksityistilojen viihdekompleksi muuttaa käsityksesi perinteisestä keilahallista täysin!

Erityisominaisuutena yksi biljardipöydistämme sijaitsee VIP-tilassa ja se on mahdollista varata yksityiskäyttöön.

Tarjoilut

Tilaisuus kuin tilaisuus viimeistellään BowlKitchenin herkuilla! Keittiömme hoitaa kokemuksella teemoitetut cateringit isommallekin porukalle. Tiloissamme on A-oikeudet, joten juomapuoli hoituu myös kauttamme. Kaatoja luvassa siis radoilla ja baarissa! Kaikki BowlCircus -keittiön tarjoilut on mahdollista tilata saunaosastoille, yksityistiloihin ja rata-alueille.

Yhteystiedot

Tasetie 8, 01510 Vantaa

BowlCircus myyntipalvelu

010 841 8844
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. 100€/tunti

  • Saunaosasto alk. 18€/hlö/tunti (min. 10 hlö)
  • Yksityistilat alk. 10€/hlö/tunti (min. 10 hlö)

Lisäpalvelut

Radalta ruokailemaan – tai ruokailua radalla! BowlCircus Flamingon menut ovat laadittu täyteen herkkuja, joita tarjoamme joko rata-alueelle hohtokeilailun yhteyteen tai yksityistiloihimme vaikkapa kokoustilaisuutta rytmittämään. Yksityistilaisuuksiin on saatavilla kattava valikoima erilaisia menuja. Valikoimastamme löydät mm. herkulliset kokouslounas- ja illallisbuffetit alku-, pää- ja jälkiruokineen sekä kaikenlaisiin juhliin sopivat partymenut, kuten Las Vegas -teemaisen burgerimenun tai maistuvan Mexico -menun.

Leikkimielistä kisailua vai todellinen turnaus? BowlCircus Flamingosta voit varata helposti erilaisia hohtokeilapaketteja ryhmän koosta riippumatta. Paketit sisältävät kaiken hohtokeilailusta ruokailuun ja ne sopivat erinomaisesti virkityspäiviin, kokoustilaisuuksiin ja illanviettoihin.

  • Catering
  • Hohtokeilapaketit
  • Biljardi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

BowlCircus -keilaviihdekeskukset

BowlCircus on Suomen johtava keilahalliketju, joka on keskittynyt hohtokeilaukseen. BowlCircus-keilaviihdekeskusten tarkoituksena on olla enemmän kuin keilahalli ja tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluita isommillekin ryhmille.

Tutustu yritykseen
UKK

Kuinka suurelle ryhmälle yksityistilan voi varata?

Yksityistilassa on istumapaikat max. 50 henkilölle. Tapahtumia voi kuitenkin järjestää isommillekin ryhmille, jolloin järjestelyistä voidaan sopia erikseen.

Kuuluvatko pyyhkeet saunatilan vuokraan?

tarjousYksityistilat alk. 100€/tunti
Katso tarjoustiedot