Crazy Wine Juhlatila myyntitakuulla Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-90Yksityistilaisuudet alk. 750€

Crazy Wine Juhlatila

Ikimuistoiset tapahtumat arkeen ja juhlaan

Voiko pikkujoulut tai synttärit paikassa, jonka nimi on Crazy Wine, mennä pieleen? Tuskinpa! Crazy Winessa vietät kaikenlaiset yksityistilaisuudet aina yritysten virkistyspäivistä rentoihin illanviettoihin.

Laadukasta viiniä ja tunnelmaa fiiniä!

Crazy Wine tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ja vertaansa vailla olevan juomatuotteen. Crazy Winen teeman mukaiset cocktailit sekä laadukas ja laajaa viinivalikoima kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Vaan arvaatko mikä on vielä parempaa? No juuri sinulle ja vieraillesi räätälöity cocktail- ja viinimenu tietenkin!

Vaikka ravintola ei sovellu istuviin illallisiin, on Crazy Winessa järjestettäviin tilaisuuksiin mahdollistaa järjestää pieneen suolaiseen nälkään maistuvia tapaslautasia sekä erilaisia rennompia tarjoiluita. Mutta kukapa nyt istua haluaisikaan, kun ravintolan täyttää omat suosikkibiisit ja kutsuva tunnelma. Varoitus: Kun kierrät juttelemassa vieraidesi kanssa, voi musiikki mennä jalan alle! Tanssiminen viinilasi kourassa sitten omalla vastuulla…

Tilan kapasiteetti

  • Istumapaikat 50 henkilölle
  • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet 90 henkilölle
  • Ravintolan terassille mahtuu kesäkaudella 28 henkilöä

Yhteystiedot

Kanavaranta 3-7, 00160 Helsinki

Crazy Wine myyntipalvelu

010 299 3500
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuudet alk. 750€

Käytämme kaikissa yksityistilaisuuksissa myyntitakuuta. Kun myyntitakuu täyttyy, erillistä tilavuokraa ei peritä. Mikäli myyntitakuu ei täyty, veloitetaan loppusumma tilavuokrana. Myyntitakuu määräytyy ajankohdan sekä sesongin mukaan.

  • Arkisin alk. 750 €
  • Viikonloppuisin alk. 1800 €

Lisäpalvelut

DJ-palvelut

Etkö luota omaan musiikkimakuusi vai onko DJ:ksi ilmoittautuneen vieraan soittolista lähtökohtaisesti jo todellinen tunnelmantappaja? Tilaa ammattitaitoinen DJ kauttamme koko illaksi ja voit nauttia tilaisuudesta ilman stressiä siitä, mikä reivi kaiuttimista soi seuraavaksi!

Cocktail-koulut ja viinitastingit

Crazy Winessa on mahdollista järjestää myös cocktail-koulutuksia sekä viinitastingeja 5-20 henkilön ryhmille. Cheers uusille opeille!

  • Cocktail-koulu alk. 50 €/hlö
  • Viinitasting alk. 35 €/hlö
A-oikeudetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaRavintolaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Crazy Wine

Crazy Wine on kokeneiden ravintola-alan ammattilaisten sekä muutaman innokkaan kulinaristin luoma ainutlaatuinen ravintolakonsepti. Sijaintimme Kanavanrannassa takaa helpot kulkuyhteydet ja unohtumattoman miljöön. ”Viini kuuluu kaikille, ja kun on viiniä, on aina ripaus jotain hullua!”

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme