Ensi Linja - Kellarisali - Happens

Ensi Linja - Kellarisali

Ensi Linja 1, 00530 Helsinki

10-40Tilat ja tarjoilut alk. --,--€/hlö

Ensi Linja - Kellarisali

Parhaat ystävät, rakkaat läheiset, hauska työporukka tai kaukaiset sukulaiset – vieraasi ansaitsevat ensiluokkaisen elämyksen!

Ensi Linja Kellarisali on tunnelmallinen kahvila ja juhlatila Kallion sydämessä. Tämä upea, perinteitä huokuva tila on vuokrattavissa juhlatilaisuuksiin, seminaareihin ja kokouksiin.

Vuonna 1898 rakennetun linnamaisen rakennuksen kellarissa sijaitseva viehettävä kahvisalimme soveltuu mainiosti erilaisiin yhtiökokouksiin, merkkipäiviin ja kahvitilaisuuksiin. Meillä järjestyvät myös rennot tai juhlavat illallistilaisuudet, pikkujoulut ja karonkat.

Tilan kapasiteetti

Kellarisali on toimiva pieni kokonaisuus ja se sopii erinomaisesti 10-40 henkilön yksityistilaisuuksiin.

Parhaat muistot viimeistelee ensiluokkainen pitopalvelu!

Jutustele, maistele, lauleskele ja nauti! Haukkaa pala passion-pavlovaa ja kilistele lasillisella suosikkijuomaasi. Oma catering-palvelumme loihtii fantastiset tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineemme varmistavat ainutlaatuisen makuelämyksen. Teemme ruokaa suurella rakkaudella ja intohimolla. Meille tärkeää on itse alusta alkaen tehty puhdas ruoka ja tarjoammekin erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja laidasta laitaan – vai pitäisikö sanoa lautasesta lautaseen.

Monipuolisista menuvaihtoehdoistamme löydät varmasti sopivan, mutta ellet löydä, ei hätää – suunnittelemme sinulle juuri sellaiset tarjoilut kuin haluat!

Yhteystiedot

Ensi Linja 1, 00530 Helsinki

NewCo Café myyntipalvelu

040 081 3152
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilat ja tarjoilut alk. --,--€/hlö

Varattavissa arkisin klo 14 jälkeen sekä viikonloppuisin.

Lisäpalvelut

Älä juokse pää kolmantena jalkana! Meidän kauttamme saat tilattua kaiken henkilökunnasta koristeisiin, somistuksiin ja kalusteisiin. Poppia, rockia, komiikkaa vai toimintaa? Tilaa myös viihdyttävät esiintyjät ja hauskat ohjelmapalvelut vaivattomasti. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

A-oikeudetAstiastoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko sittenkin enemmän tilaa?

Tapahtumat

Ensi Linjan juhlatilat

Ensi Linja Kellarisali ja Juhlasali ovat Catering Ganache -pitopalvelun hallinnoimia monikäyttöisiä yksityistiloja aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Takuulla mieleenpainuvat makuelämykset kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin saat mainiolla asiakaspalvelulla maustettuna!

Tutustu yritykseen
tarjousTilat ja tarjoilut alk. --,--€/hlö
Katso tarjoustiedot