Tilat ja tarjoilut alk. --,--€/hlö

Ensi Linja Kellarisali

Parhaat ystävät, rakkaat läheiset, hauska työporukka tai kaukaiset sukulaiset – vieraasi ansaitsevat ensiluokkaisen elämyksen!

Ensi Linja Kellarisali on tunnelmallinen kahvila ja juhlatila Kallion sydämessä. Tämä upea, perinteitä huokuva tila on vuokrattavissa juhlatilaisuuksiin, seminaareihin ja kokouksiin. Kellarisali on toimiva pieni kokonaisuus ja se sopii erinomaisesti 10-40 henkilön yksityistilaisuuksiin.

Vuonna 1898 rakennetun linnamaisen rakennuksen kellarissa sijaitseva viehettävä kahvisalimme soveltuu mainiosti erilaisiin yhtiökokouksiin, merkkipäiviin ja kahvitilaisuuksiin. Meillä järjestyvät myös rennot tai juhlavat illallistilaisuudet, pikkujoulut ja karonkat.

Jutustele, kuuntele, lauleskele ja nauti! Haukkaa pala passion-pavlovaa ja kilistele lasillisella suosikkijuomaasi. Parhaat muistot viimeistelee ensiluokkainen pitopalvelu!

Omistautunut henkilökuntamme elää tilaisuutesi jokaisen hetken kanssasi! Kuuntelemme innolla jokaisen toiveen ja olemme valmiina toteuttamaan onnistuneen, teidän näköisen yksityistilaisuuden.

Oma catering-palvelumme loihtii fantastiset tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineemme varmistavat ainutlaatuisen makuelämyksen. Teemme ruokaa suurella rakkaudella ja intohimolla. Meille tärkeää on itse alusta alkaen tehty puhdas ruoka ja tarjoammekin erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja laidasta laitaan – vai pitäisikö sanoa lautasesta lautaseen. Monipuolisista menuvaihtoehdoistamme löydät varmasti sopivan, mutta ellet löydä, ei hätää – suunnittelemme sinulle juuri sellaiset tarjoilut kuin haluat!

Tervetuloa nauttimaan täydestä palvelusta! Lähetä tarjouspyyntö ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi juhla- tai kokoustilaisuus.

Yhteystiedot

NewCo Café myyntipalvelu p. 040 081 3152
Ensi Linja 1, 00530 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Tilat ja tarjoilut alk. --,--€/hlö

Varattavissa arkisin klo 14 jälkeen sekä viikonloppuisin.

Lisäpalvelut

Älä juokse pää kolmantena jalkana! Meidän kauttamme saat tilattua kaiken henkilökunnasta koristeisiin, somistuksiin ja kalusteisiin. Poppia, rockia, komiikkaa vai toimintaa? Tilaa myös viihdyttävät esiintyjät ja hauskat ohjelmapalvelut vaivattomasti. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko sittenkin enemmän tilaa?

Tapahtumat

Ensi Linjan juhlatilat

Ensi Linja Kellarisali ja Juhlasali ovat Catering Ganache -pitopalvelun hallinnoimia monikäyttöisiä yksityistiloja aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Takuulla mieleenpainuvat makuelämykset kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin saat mainiolla asiakaspalvelulla maustettuna!

Tutustu yritykseen
tarjousTilat ja tarjoilut alk. --,--€/hlö
Katso tarjoustiedot