Eriksdahl - Erämaailma kokoustila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-30Kokoukset alk. 190€ / Päivä

Eriksdahl - Erämaailma

Joka kuuseen kurkottaa voi kaiken saavuttaa. 

Kokous Eriksdahlin Erämaailmassa tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön metsän siimeksessä, ilman tinkimistä kokoustekniikasta. Erämaailma on suosittu paikka työhyvinvointipäiville, kokouksille, asiakastilaisuuksille sekä vapaa-ajan viettoon polttari- tai synttäriseurueille. Erilaista ja virkistävää! 

Jos tutkimuksia on uskominen, metsään kannattaa suunnata samoilemaan tai vain oleskelemaan, mieluiten säännöllisesti. Miksei siis työskentelemäänkin? Erämaailmasta löydät neljä erilaista tilaa kaikkiin tarpeisiisi: Komentokodan, Esikuntateltan, Vartiotuvan ja sen terassin sekä Päämajalaavun. 

Komentokota

Kun mielessä siintävät jo monet tulevat projektit, on Komentokota paikka niiden tehokkaalle toteuttamiselle. Täällä jopa 30 henkilöä kokoustaa lämpimässä tunnelmassa ja niin toivottaessa elävän tulen äärellä.

  • Valkokangas
  • Esitysprojektori
  • Fläppitaulu

Esikuntateltta

Esikuntateltassa kamina humisee roikkalampun hämyisessä valossa, kun porukalla pohditaan firman seuraavia askelia. Esikuntateltta on sopiva kokoustila enintään 15 henkilölle.

  • Valkokangas
  • Esitysprojektori
  • Fläppitaulu

Vartiotupa

Vartiotupa mainio valinta, jos matka metsään käy pienemmällä porukalla. Tuvassa aikaa vietetään enintään 10 henkilön voimin. Kesäkeleillä katettu terassi tuo lisätilaa 20 henkilölle. Kokoustaminen onnistuu sekä tuvassa että sen terassilla, sillä molemmat on varusteltu kokousvälineistöllä ja verkkoyhteydellä. Tekniikan väsyttämiä silmiä voi lepuuttaa ihastuttavassa Mustijokilaaksoon avautuvassa maisemassa. 

Joko olisi tauon paikka?

Tehokkaan kokouspäivän kruunaa rentouttavat elämykset! elämykset! Ohjelmaksi kokouspäivän oheen suosittelemme esimerkiksi metsäpakopeliä, erätaitokisaa, luontosuunnistusta tai -visaa. Myös offroad-ajoelämys military maastoajoneuvoilla on suosittu ohjelmanumero! Päivän pölyt karistetaan Kapinasaunan löylyissä, ja pulahdus kylpytynnyriin viimeistelee rennon olon. 

Tarjoilut 

Voiko olla virkistävämpää taukoa kuin nokipannukahvit laavulla nuotiotulilla? Eriksdahlin catering-palveluista löytyy reilut kaksikymmentä menuvaihtoehtoa. Jokainen menu on tarkkaan harkittu yksityiskohtia myöten. Tuulahdus pohjoisesta vai erägourmet erämaailman tapaan? Kysy lisää tarjouspyynnössä! 

Yhteystiedot

Jokivarrentie 141, 04660 Numminen

Eriksdahl myyntipalvelu

040 575 1205
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoukset alk. 190€ / Päivä

Tarkempi hinta määräytyy tapahtumakohtaisesti.

Lisäpalvelut

Tehokkaan kokouspäivän, hyvän päivällisen ja saunomisen jälkeen uni maistuu! Nuotiotulen loisteessa elämyksellisen laavuyöpymisen jälkeen nokipannukahvin tuoksu herättää aamiaiselle. Vaihtoehtoisesti lakanamajoitus järjestyy lähellä sijaitsevalla Mustijoenranta-huvilalla, jonne sopii yöpymään tarvittaessa yli 20 henkilöä.

BuffetCateringMajoitusOmat juomatOmat ruoatSaunaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Eriksdahl

Eriksdahl on luotettava, pieni perheyritys. Meille on kunnia-asia, että ryhmänne viihtyy vierailulla. Räätälöimme ja aikataulutamme vierailunne toiveenne mukaisesti. Kokoustajan keitaamme, Erämaailma ja Mustijoenranta, sijaitsevat Lahden moottoritien varressa Nummisissa.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme