1-30Kokoustilat alk. --,-- €

Eriksdahl / Erämaailma

Joka kuuseen kurkottaa voi kaiken saavuttaa. 

Kokous Eriksdahlin Erämaailmassa tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön metsän siimeksessä, ilman tinkimistä kokoustekniikasta. Erilaista ja virkistävää! 

Jos tutkimuksia on uskominen, metsään kannattaa suunnata samoilemaan tai vain oleskelemaan, mieluiten säännöllisesti. Miksei siis työskentelemäänkin? Erämaailmasta löydät neljä erilaista tilaa kaikkiin tarpeisiisi: Komentokodan, Esikuntateltan, Vartiotuvan ja sen terassin sekä Päämajalaavun. Erämaailma on suosittu paikka työhyvinvointipäiville, kokouksille, asiakastilaisuuksille sekä vapaa-ajan viettoon polttari- tai synttäriseurueille.

Kun mielessä siintävät jo monet tulevat projektit, on Komentokota paikka niiden tehokkaalle toteuttamiselle. Täällä jopa 30 henkilöä kokoustaa lämpimässä tunnelmassa elävän tulen äärellä. Esikuntateltassa puolestaan kamina humisee roikkalampun hämyisessä valossa, kun porukalla pohditaan firman seuraavia askelia. Esikuntateltta on sopiva kokoustila enintään 15 henkilölle. Sekä Komentokota että Esikuntateltta ovat varusteltu valkokankaalla, esitysprojektorilla, fläppitaululla sekä langattomalla verkkoyhteydellä.  

Vartiotupa mainio valinta, jos matka metsään käy pienemmällä porukalla. Tuvassa aikaa vietetään enintään 10 henkilön voimin. Kesäkeleillä katettu terassi tuo lisätilaa 20 henkilölle. Kokoustaminen onnistuu sekä tuvassa että sen terassilla, sillä molemmat on varusteltu kokousvälineistöllä ja verkkoyhteydellä. Tekniikan väsyttämiä silmiä voi lepuuttaa ihastuttavassa Mustijokilaaksoon avautuvassa maisemassa. 

Joko olisi tauon paikka? Tehokkaan kokouspäivän kruunaa rentouttavat elämykset! Ohjelmaksi kokouspäivän oheen suosittelemme esimerkiksi luontoelämyksiä, erätaitoja, metsäretkeilyä tai metsäpakopeliä. Päivän pölyt karistetaan Kapinasaunan löylyissä, ja pulahdus kylpytynnyriin viimeistelee rennon olon. 

Tarjoilut 

Voiko olla virkistävämpää taukoa kuin nokipannukahvit laavulla nuotiotulilla? Eriksdahlin catering-palveluista löytyy reilut kaksikymmentä menuvaihtoehtoa. Jokainen menu on tarkkaan harkittu yksityiskohtia myöten. Tuulahdus pohjoisesta vai erägourmet erämaailman tapaan? Kysy lisää tarjouspyynnössä! 

Erämaailma kutsuu rohkeita seikkailijoita – lähetä rohkeasti tarjouspyyntö! 

Yhteystiedot

Jokivarrentie 141, 04660 Numminen

Eriksdahl myyntipalvelu

040 575 1205
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat alk. --,-- €

Lisäpalvelut

Ohjelmaksi vaikkapa kokouspäivän oheen suosittelemme lähellä sijaitsevan Eriksdahlin Erämaailman luontoelämyksiä!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Eriksdahl

Eriksdahl on luotettava, pieni perheyritys. Meille on kunnia-asia, että ryhmänne viihtyy vierailulla. Räätälöimme ja aikataulutamme vierailunne toiveenne mukaisesti. Kokoustajan keitaamme, Erämaailma ja Mustijoenranta, sijaitsevat Lahden moottoritien varressa Nummisissa.

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat alk. --,-- €
Katso tarjoustiedot