Eriksdahl - Aktiviteetit ja luontoelämykset - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-30Eräelämykset alk. 190€

Eriksdahl - Aktiviteetit ja luontoelämykset

Kehittyvä ja yhteen hiileen puhaltava tiimi toimii ja saa aikaan tuloksia. Yhteinen päämäärä selviytymistehtävissä tai seikkailuradoilla kannustaa yhteistyöhön innostavan tekemisen varjolla. No, joko mennään? 

Forest Escape, Across The River, Wilderness Challenge, Orienteering, Offroad… Täältä löydät aktiviteetteja joka lähtöön. Inkkarimelontaa ja joen ylitystä vai rauhallisempaa jokilautta-ajelua Mustijoella? Ottakaa mittaa toisistanne erätaitokilpailussa, opetelkaa sytyttämään nuotio, ajamaan traktoria, tunnistamaan lintujen laulua ja käyttämään kompassia. Yhdessä tehden ilo moninkertaistuu

Hyvässä tiimissä jokainen saa loistaa! Me Eriksdahlissa ymmärrämme tiimityön päälle. Ohjelmamme vahvistaa osaamisen jakamista, yhteistyötaitoja, tutustumista sekä koko tiimin ja sen jäsenten suoriutumista ja työhyvinvointia. Tuemme asiakkaitamme tarjoamalla heille välineitä ja tekemistä yhteistyön kehittämiseen.  

Meillä päivän voi viettää juuri teille sopivalla tavalla. Tulet sitten ensimmäistä kertaa tai olet vieraillut luonamme useammin, tylsistyminen ei tule kyseeseen – olemme osanneet yllättää jopa usein vierailleet kokoustajat uusilla ideoilla! 

Yhteystiedot

Jokivarrentie 141, 04660 Numminen

Eriksdahl myyntipalvelu

040 575 1205
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Eräelämykset alk. 190€

Tarkempi hinta määräytyy tapahtumakohtaisesti.

Lisäpalvelut

Kun saavut meille, et malta lähteä pois – eikä onneksi tarvitsekaan. Mustijoenrannan päätalossa ja saunalla yöpyy mukavasti 14–20 henkilöä! Lisäksi Eriksdahlin catering-palveluista löytyy reilut kaksikymmentä menuvaihtoehtoa, oman keittiön aamiaista unohtamatta. Jokainen menu on tarkkaan harkittu yksityiskohtia myöten. Houkutteleeko tuulahdus pohjoisesta vai erägourmet erämaailman tapaan?

  • Catering-palvelut
  • Yksityistilat
  • Majoitus
  • Sauna
Hiki pintaanUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Eriksdahl

Eriksdahl on luotettava, pieni perheyritys. Meille on kunnia-asia, että ryhmänne viihtyy vierailulla. Räätälöimme ja aikataulutamme vierailunne toiveenne mukaisesti. Kokoustajan keitaamme, Erämaailma ja Mustijoenranta, sijaitsevat Lahden moottoritien varressa Nummisissa.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme