Eriksdahl / Mustijoenranta

Rantakuja, 04660 Numminen

1-50Kokoustilat alk. --,-- €

Eriksdahl / Mustijoenranta

Onnistunut kokous tuulettaa tiimit – ja miksei juhlatkin ois kerrassaan fiinit? 

Kokoustajan keitaalla, luonnon helmassa, kokoustat, saunot ja vietät juhlapäivää. Siis kompassi kohti Mustijoenrantaa! Kokous- ja juhlatalomme on yhtä aikaa viihtyisä sekä tyylikäs tila. Avarine pihapiireineen ja rantasaunoineen huvilamme on suosittu miljöö rennoille kokouksille, asiakastapaamisille, tiimipäiville, saunailloille, syntymäpäiville ja muille juhlille. 

Mustijoenrannan kokoustila on muunneltava kokous-, seminaari- ja ryhmätyötila, jossa mahtuu työskentelemään jopa 30 henkilön voimin. Tila on varusteltu valkokankaalla, esitysprojektorilla sekä fläppitaululla. Rauhoittava virta, jokilaakson maalaismaisema sekä valoisa ja kodikas talo luovat omaleimaisen, seesteisen tunnelman. Tulkaa yhdessä virkistymään erilaisen kokousmiljöön ympäröimänä. Uusi näkökulma löytyy vain kolmen vartin matkan päästä Helsingistä! 

Mustijoenranta tarjoaa kotoisan tyylikkäät puitteet myös erilaisille juhlatilaisuuksille. Juhlijoita voi kutsua aina 50 vieraaseen asti. Juhlapäivästä nautit täysin siemauksin, kun jätät tarjoilut ja muut järjestelyt meidän huoleksemme! 

Kun saavut meille, et malta lähteä pois – eikä onneksi tarvitsekaan. Mustijoenrannan päätalossa ja saunalla yöpyy mukavasti 14–20 henkilöä. Aamulla nautitte herkullista aamiaista talomme omaan keittiöön katettuna.

Tarjoilut 

Tie onnistuneeseen tilaisuuteen käy vatsan kautta! Kaikki me tiedämme, että onnistuneen juhla- tai kokouspäivän kruunaa hyvä ruoka. Eriksdahlin catering-palveluista löytyy reilut kaksikymmentä menuvaihtoehtoa. Jokainen menu on tarkkaan harkittu yksityiskohtia myöten. Tuulahdus pohjoisesta vai erägourmet erämaailman tapaan? Kysy lisää tarjouspyynnössä! 

Saunatilat 

Oli tilaisuuden teema mikä tahansa, päättyy ilta tietenkin tähtitaivaan alla! Ja meiltä saunoja löytyykin kuin tähtiä taivaalta. Mustijoenrannan päätalon saunan kiuas tarjoaa tasaiset lämmöt, kun taas rantasaunalla nautitaan puukiukaan lempeissä löylyissä. Rantasaunan terassilla, joen töyräällä, lämpiää poreallas, jossa oleillessa unohtuu arkinen aherrus. Saunomisen jälkeen saattaa talon karaokelaitteillekin tulla käyttöä…

Yhteystiedot

Rantakuja, 04660 Numminen

Eriksdahl myyntipalvelu

040 575 1205
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat alk. --,-- €

Lisäpalvelut

Ohjelmaksi vaikkapa kokouspäivän oheen suosittelemme lähellä sijaitsevan Eriksdahlin Erämaailman luontoelämyksiä!

BuffetCateringMajoitusOmat juomatOmat ruoatSaunaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Eriksdahl

Eriksdahl on luotettava, pieni perheyritys. Meille on kunnia-asia, että ryhmänne viihtyy vierailulla. Räätälöimme ja aikataulutamme vierailunne toiveenne mukaisesti. Kokoustajan keitaamme, Erämaailma ja Mustijoenranta, sijaitsevat Lahden moottoritien varressa Nummisissa.

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat alk. --,-- €
Katso tarjoustiedot