Eriksdahl - Mustijoenranta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-50Tilavuokra alk. 490€ / päivä (koko talo)

Eriksdahl - Mustijoenranta

Onnistunut kokous tuulettaa tiimit – ja miksei juhlatkin ois kerrassaan fiinit? 

Kokoustajan keitaalla, luonnon helmassa, kokoustat, saunot ja vietät juhlapäivää. Siis kompassi kohti Mustijoenrantaa! Kokous- ja juhlatalomme on yhtä aikaa viihtyisä sekä tyylikäs tila. Avarine pihapiireineen ja rantasaunoineen huvilamme on suosittu miljöö rennoille kokouksille, asiakastapaamisille, tiimipäiville, saunailloille, syntymäpäiville ja muille juhlille. 

Tilan tekniseen varusteluun kuuluu:

  • Valkokangas
  • Esitysprojektori
  • Fläppitaulu

Uusi näkökulma löytyy vain kolmen vartin matkan päästä Helsingistä! 

Rauhoittava virta, jokilaakson maalaismaisema sekä valoisa ja kodikas talo luovat omaleimaisen, seesteisen tunnelman. Tulkaa yhdessä virkistymään erilaisen kokousmiljöön ympäröimänä.

Mustijoenranta tarjoaa kotoisan tyylikkäät puitteet myös erilaisille juhlatilaisuuksille. Juhlijoita voi kutsua aina 50 vieraaseen asti. Juhlapäivästä nautit täysin siemauksin, kun jätät tarjoilut ja muut järjestelyt meidän huoleksemme! 

Tarjoilut 

Tie onnistuneeseen tilaisuuteen käy vatsan kautta! Kaikki me tiedämme, että onnistuneen juhla- tai kokouspäivän kruunaa hyvä ruoka. Eriksdahlin catering-palveluista löytyy reilut kaksikymmentä menuvaihtoehtoa. Jokainen menu on tarkkaan harkittu yksityiskohtia myöten. Tuulahdus pohjoisesta vai erägourmet erämaailman tapaan? Kysy lisää tarjouspyynnössä! 

Saunatilat 

Oli tilaisuuden teema mikä tahansa, päättyy ilta tietenkin tähtitaivaan alla! Ja meiltä saunoja löytyykin kuin tähtiä taivaalta. Mustijoenrannan päätalon saunan kiuas tarjoaa tasaiset lämmöt, kun taas rantasaunalla nautitaan puukiukaan lempeissä löylyissä. Rantasaunan terassilla, joen töyräällä, lämpiää poreallas, jossa oleillessa unohtuu arkinen aherrus. Saunomisen jälkeen saattaa talon karaokelaitteillekin tulla käyttöä…

Toisenlainen, erähenkinen elämyssauna kaksine paljuineen löytyy läheisestä Erämaailmastamme, jonne kuljetus Mustijoenrannasta järjestyy 50-luvun Zetor-kyydityksellä. Reilun 500 metrin matka taittuu toki myös kävellen.

Yhteystiedot

Rantakuja, 04660 Numminen

Eriksdahl myyntipalvelu

040 575 1205
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 490€ / päivä (koko talo)

Lisäpalvelut

Ohjelmaksi vaikkapa kokouspäivän oheen suosittelemme lähellä sijaitsevan Eriksdahlin Erämaailman luontoelämyksiä!

Kun saavut meille, et malta lähteä pois – eikä onneksi tarvitsekaan! Mustijoenrannan päätalossa ja saunalla yöpyy mukavasti 14–20 henkilöä. Aamulla nautitte herkullista aamiaista talomme omaan keittiöön katettuna.

BuffetCateringMajoitusOmat juomatOmat ruoatSaunaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Eriksdahl

Eriksdahl on luotettava, pieni perheyritys. Meille on kunnia-asia, että ryhmänne viihtyy vierailulla. Räätälöimme ja aikataulutamme vierailunne toiveenne mukaisesti. Kokoustajan keitaamme, Erämaailma ja Mustijoenranta, sijaitsevat Lahden moottoritien varressa Nummisissa.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme