Flamingo Spa - Happens

Flamingo Spa

Tasetie 8, 01510 Vantaa, Viihdekeskus Flamingo

6-100Kylpyläelämys alk. 20€/hlö

Flamingo Spa

Tarvitsetko uutta virtaa?

Nappaa villivirrasta voimaa ja lataa akkuja mineraalialtaan sulosoinnuissa. Vedenpitävä taktiikka, kun haluat tauon arjen pyörteistä. 

Flamingo Spa:ssa vietät kaikenlaisia yksityistilaisuuksia, eikä nyt ole kyse mistään ihan tyypillisestä ympäristöstä! Meillä vietät ikimuistoisen saunahetken tai kokonaisen kylpyläpäivän, vaikka keskellä vilkasta viikkoa. Oli kyseessä sitten pikkujoulut, kokous tai tyhy-päivä, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun – valmiista paketeista asiakkaan ideoimiin setteihin.  

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Flamingo Span Aikuisten Kylpylässä pääsette kulkemaan seitsemän erilaisen saunan välillä. Nauti perinteisen suomalaisen saunan lisäksi suolasaunasta, höyrysaunoista sekä matalalämpöisemmästä hyvän olon saunasta. Pulahda saunan jälkeen virkistävään kylmävesialtaaseen tai testaa lämminvesialtaan ja mineraalialtaan rentouttava vaikutus.  

Hupia ei sovi kuitenkaan unohtaa! Suomen suosituimman vesipuiston puolella tekemistä riittää ihan kaikille. Todelliset vesipedot pääsevät muun muassa testaamaan hurjapäisyyttään liukumäkiin sekä hyppy- ja vastavirta-altaisiin ja ikiliikkujat saavat kokea veden voiman erilaisissa kuntoilualtaissa! 

Tervetuloa kellumaan ja pitämään hauskaa Flamingo Spa:n seesteiseen tunnelmaan!

Yhteystiedot

Tasetie 8, 01510 Vantaa, Viihdekeskus Flamingo

Flamingo Spa myyntipalvelu

020 778 5242
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kylpyläelämys alk. 20€/hlö

Sisäänpääsy kylpylään alk. 20€/hlö

Valittavissa:

Vesipuiston sisäänpääsy, joka kattaa koko perheen elämysvesipuiston altaineen ja liukumäkineen. Saunat löytyvät suihkutilojen yhteydestä, miehille ja naisille erikseen. Alueella on myös kahvila, Spa Cafe.

TAI

Aikuisten kylpylän sisäänpääsy, joka kattaa koko kylpylän käytön eli Vesipuiston altaineen sekä vain aikuisille suunnatun K18 kylpylän erikoisaltaineen ja saunoineen. Kylpylä alueelta löytyy kahvila-baari, Spa Café, jossa on A-oikeudet.

Lisäpalvelut

Haluatko täydentää vierailuanne Flamingo Spa Kylpylässä?

  • Vesijumppa
  • Saunajooga
  • Merenneitouinti
  • Hoitolamaailma

Kehoa ja mieltä hellivät hetket kylpylässä kruunataan herkullisilla tarjoiluilla! Tiloihimme saatte lisäksi tilattua runsaan ja monipuolisen juoma- ja ruokailutarjoilun. Räätälöimme tarjoilut ja tilan toiveidenne mukaisesti. Sujauta kylpytakki päälle ja pidä ainutlaatuinen tilaisuus!

  • Ruoka- ja juomatarjoilu
A-oikeudetBuffetCateringHyvinvointiSauna

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Flamingo Spa

Suomen suosituin kylpylä! Flamingo Spa Kylpylä sijaitsee Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen sauna- ja hoitolamaailman. Tervertuloa vrkistymään, voimistumaan ja rentoutumaan yhdessä!

Tutustu yritykseen
UKK

Kuuluvatko kylpytakit ja pyyhkeet tilaisuuden hintaan?

Kylpytakkeja ja pyyhkeitä voi vuokrata vastaanotostamme. Kylpytossuja on myytävänä päävastaanotossamme.

Onko Aikuisten kylpylässä omat suihkutilat?

tarjousKylpyläelämys alk. 20€/hlö
Katso tarjoustiedot