Flamingo Spa

Kylpyläelämys alk. --,--€

Flamingo Spa

Tarvitsetko uutta virtaa? Nappaa villivirrasta voimaa ja lataa akkuja mineraalialtaan sulosoinnuissa. Vedenpitävä taktiikka, kun haluat tauon arjen pyörteistä. 

Flamingo Spa:ssa vietät kaikenlaisia yksityistilaisuuksia, eikä nyt ole kyse mistään ihan tyypillisestä ympäristöstä! Meillä vietät ikimuistoisen saunahetken tai kokonaisen kylpyläpäivän, vaikka keskellä vilkasta viikkoa. Oli kyseessä sitten pikkujoulut, kokous tai tyhy-päivä, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun – valmiista paketeista asiakkaan ideoimiin setteihin.  

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Flamingo Span Aikuisten Kylpylässä pääsette kulkemaan seitsemän erilaisen saunan välillä. Nauti perinteisen suomalaisen saunan lisäksi suolasaunasta, höyrysaunoista sekä matalalämpöisemmästä hyvän olon saunasta. Pulahda saunan jälkeen virkistävään kylmävesialtaaseen tai testaa lämminvesialtaan ja mineraalialtaan rentouttava vaikutus.  

Hupia ei sovi kuitenkaan unohtaa! Suomen suosituimman vesipuiston puolella tekemistä riittää ihan kaikille. Todelliset vesipedot pääsevät muun muassa testaamaan hurjapäisyyttään liukumäkiin sekä hyppy- ja vastavirta-altaisiin ja ikiliikkujat saavat kokea veden voiman erilaisissa kuntoilualtaissa! 

Tervetuloa kellumaan ja pitämään hauskaa Flamingo Spa:n seesteiseen tunnelmaan! 

Yhteystiedot

Flamingo Spa myyntipalvelu p. 020 778 5242
Tasetie 8, 01510 Vantaa
Viihdekeskus Flamingo

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Kylpyläelämys alk. --,--€

Lisäpalvelut

Haluatko täydentää vierailuanne Flamingo Spa Kylpylässä?

  • Vesijumppa
  • Saunajooga
  • Merenneitouinti
  • Hoitolamaailma

Kehoa ja mieltä hellivät hetket kylpylässä kruunataan herkullisilla tarjoiluilla! Tiloihimme saatte lisäksi tilattua runsaan ja monipuolisen juoma- ja ruokailutarjoilun. Räätälöimme tarjoilut ja tilan toiveidenne mukaisesti. Sujauta kylpytakki päälle ja pidä ainutlaatuinen tilaisuus!

  • Ruoka- ja juomatarjoilu
A-oikeudetBuffetCateringHyvinvointiSauna

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Flamingo Spa

Suomen suosituin kylpylä! Flamingo Spa Kylpylä sijaitsee Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen sauna- ja hoitolamaailman. Tervertuloa vrkistymään, voimistumaan ja rentoutumaan yhdessä!

Tutustu yritykseen
UKK

Kuuluvatko kylpytakit ja pyyhkeet tilaisuuden hintaan?

Kylpytakkeja ja pyyhkeitä voi vuokrata vastaanotostamme. Kylpytossuja on myytävänä päävastaanotossamme.

Onko Aikuisten kylpylässä omat suihkutilat?

tarjousKylpyläelämys alk. --,--€
Katso tarjoustiedot