Flamingo Spa - Syntymäpäivät - Happens

Flamingo Spa - Syntymäpäivät

Tasetie 8, 01510 Vantaa, Viihdekeskus Flamingo

6-30Syntymäpäivät alk. 26€/hlö

Flamingo Spa - Syntymäpäivät

Päästä vesipetosi valloilleen Flamingo Spa:n pyörteissä tai hyppää mielikuvituksesi kyytiin Naurusaarella. Kolminkertainen hurraahuuto mahtavalle syntymäpäivälle! 

Tule viettämään ikimuistoista syntymäpäivää Flamingo Spa:n Vesipuistoon tai Aikuisten Kylpylään! Flamingo Spa tarjoaa elämyksiä niin hurjapäille kuin rauhallisemmille uimareille, 5-15 henkilön kokoisille synttäriryhmille. Lasten synttäreillä vauhtia haetaan lukuisista liukumäistä ja vanhemmat juhlijat kruunaavat päivänsä virkistävillä juomilla hoitolamaailmassa.  

Vedessä jaksaa touhuta, kun välillä istuu alas synttäritarjoilujen ääreen. Miltä kuulostaisi herkuttelu snacks-koreilla? Tai maistuisiko mehevä pizza? Limsaa, irtokarkkeja ja sipsiä nyt ainakin on saatava! Valitse kahdesta herkullisesta lasten synttäripaketistamme ja nauti polskivasta tunnelmasta. Jo useimpia pyöreitä vuosia täyttävät nauttivat tarjoiluista puolestaan Aikuisten Kylpylän puolella!  

Entä lahjat? Ne avataan kätevästi juhlaväelle etukäteen varatussa ryhmäpukuhuoneessa tai yksityisellä saunaosastolla, jossa myös alkukokoontuminen sujuu helposti. Meillä synttärit järjestyvät vaivatta – kaikki on suunniteltu syntymäpäiviesi arvoisesti. 

Kiipeilyä, liukumista, roikkumista, pomppimista ja tanssimista – sisäleikkipuisto Naurusaaressa nuoremman juhlijan mielikuvitus pääsee todella valloilleen. Naurusynttärit kevyemmällä kattauksella vai tilaatko juhlakansalle isompaan nälkään sopivat pizzapartyt? Synttäritarjoilut toteutetaan yksityiskäyttöön varatussa huoneessa ilmapallojen ja serpentiinien ympäröiminä – sekä tietenkin synttärisankarin suosikkirekvisiitalla koristeltuna.  

Koska synttäreitä juhlitaan vain kerran vuodessa, miksi et juhlisi sen arvoisesti? Meiltä “Paljon onnea vaan” niin synttärisankarille kuin vieraillekin! 

Yhteystiedot

Tasetie 8, 01510 Vantaa, Viihdekeskus Flamingo

Flamingo Spa myyntipalvelu

020 778 5242
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Syntymäpäivät alk. 26€/hlö

Lasten syntymäpäivät Vesipuistossa

  • MA-PE alk. 20 €/lapsi
  • LA-SU alk. 29 €/lapsi

Hintaan sisältyy sisäänpääsyt, valitsemasi synttäritarjoilut, limubuffet ruokailun ajaksi sekä irtokarkki- sekä sipsikulho. Valvojana tulee olla 1 aikuinen / 5 lasta. Aikuiset maksavat ma-pe 12€ sekä la-su ja sesonkina 15 € sisäänpääsyn Vesipuistoon.

Lasten syntymäpäivät Naurusaaressa

  • 19 €/lapsi

Hintaan sisältyy sisäänpääsy Naurusaareen 2 tunnin leikkiajalla (6-12 lasta), oma juhlahuone tunniksi ja synttärikattaus: irtokarkkeja, sipsejä ja mehua sekä lahja synttärisankarille. Aikuiset pääsevät Naurusaareen veloituksetta.

Aikuisten syntymäpäivät Aikuisten kylpylässä

  • Hinta alk. 26 €/hlö

Aikuisten kylpylän sisäänpääsy kattaa koko kylpylän käytön eli Vesipuiston altaineen sekä aikuisille suunnatun K18 kylpylän erikoisaltaineen ja saunoineen. Kylpylä alueelta löytyy Spa Café, jossa on A-oikeudet.

Lisäpalvelut

  • Merenneitouinti 150 €/h 
  • Ohjattu vesipuistoelämys 150 €/h 

Tsuiba-duiba, osaatko uida? Lasten synttärit Flamingo Spassa muuttuvat taianomaisiksi, kun vieraat ja päivänsankari sukeltavat merenneitouinnille. Merenneitouinti ei ole ainoastaan kauniilla pyrstöllä uimista, vaan myös ihanaa liikuntaa! Uimalasit päähän, pyrstö ja evät jalkaan – muuta et tarvitse! Syntymäpäiväpakettiin on mahdollista varata myös ammattitaitoisen uimaopettajan vetämä vesipuistoelämys. Aloitteleva uimari tai jo kokeenempi konkari, meillä viihtyvät kaikki! 

A-oikeudetBuffetCateringHyvinvointiSauna

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Flamingo Spa

Suomen suosituin kylpylä! Flamingo Spa Kylpylä sijaitsee Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen sauna- ja hoitolamaailman. Tervertuloa vrkistymään, voimistumaan ja rentoutumaan yhdessä!

Tutustu yritykseen
UKK

Kuuluvatko kylpytakit ja pyyhkeet tilaisuuden hintaan?

Kylpytakkeja ja pyyhkeitä voi vuokrata vastaanotostamme. Kylpytossuja on myytävänä päävastaanotossamme.

Onko Aikuisten kylpylässä omat suihkutilat?

tarjousSyntymäpäivät alk. 26€/hlö
Katso tarjoustiedot