Flamingo Spa synttärit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
6-30Syntymäpäivät alk. 18 €/hlö

Flamingo Spa - Syntymäpäivät

Hip-hip hurraa! Päästä vesipetosi valloilleen Flamingo Spa:n pyörteissä tai nosta malja vieraiden kanssa porealtailla. Kolminkertainen hurraahuuto mahtavalle syntymäpäivälle! Tule viettämään ikimuistoista syntymäpäivää Flamingo Spa:n Vesipuistoon tai Aikuisten Kylpylään! Flamingo Spa tarjoaa elämyksiä niin hurjapäille kuin rauhallisemmille uimareille. Lasten synttäreillä vauhtia haetaan lukuisista liukumäistä ja vanhemmat juhlijat kruunaavat päivänsä virkistävillä juomilla hoitolamaailmassa!

Synttäritarjoilut joka makuun – ja joka ikään! Vedessä jaksaa touhuta, kun välillä istuu alas synttäritarjoilujen ääreen. Miltä kuulostaisi herkuttelu snacks-koreilla? Tai maistuisiko mehevä pizza? Limsaa, irtokarkkeja ja sipsiä nyt ainakin on saatava! Valitse kahdesta herkullisesta lasten synttäripaketistamme ja nauti polskivasta tunnelmasta. Jo useimpia pyöreitä vuosia täyttävät nauttivat tarjoiluista puolestaan Aikuisten kylpylän puolella!

Entä lahjat? Ne avataan kätevästi juhlaväelle etukäteen varatussa ryhmäpukuhuoneessa tai yksityisellä saunaosastolla, jossa myös alkukokoontuminen sujuu helposti. Meillä synttärit järjestyvät vaivatta – kaikki on suunniteltu syntymäpäiviesi arvoisesti.

Tuplasti hupia lapsille! Kiipeilyä, liukumista, roikkumista, pomppimista ja tanssimista – Funpark by Flamingo Spa on viidakkoteemainen lasten sisäleikkipuisto. Täällä nuoremman juhlijan mielikuvitus pääsee todella valloilleen. Maistuisiko synttärit poppareilla vai tilaatko juhlakansalle herkulliset minidonitsit? Synttäritarjoilut toteutetaan yksityiskäyttöön varatussa huoneessa ilmapallojen ja serpentiinien ympäröiminä – sekä tietenkin synttärisankarin suosikkirekvisiitalla koristeltuna.

Lisätiedot

  • Syntymäpäivät 5-15 henkilön kokoisille synttäriryhmille

Yhteystiedot

Tasetie 8, 01510 Vantaa, Viihdekeskus Flamingo

Flamingo Spa Myyntipalvelu

020 7785 201
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Syntymäpäivät alk. 18 €/hlö

Lasten syntymäpäivät Vesipuistossa

  • MA-PE alk. 20 €/lapsi
  • LA-SU alk. 29 €/lapsi

Hintaan sisältyy sisäänpääsyt, valitsemasi synttäritarjoilut, limubuffet ruokailun ajaksi sekä irtokarkki- sekä sipsikulho. Valvojana tulee olla 1 aikuinen / 5 lasta. Aikuiset maksavat ma-pe 15€ sekä la-su ja sesonkina 19 € sisäänpääsyn Vesipuistoon.

Lasten syntymäpäivät Funpark by Flamingo Spassa

  • MA-PE alk. 18€/lapsi
  • LA-SU & koulujen loma-ajat alk. 25€/lapsi

Hintaan sisältyy sisäänpääsy Funpark by Flamingo Spahan 2 tunnin leikkiajalla (6-12 lasta), oma juhlahuone tunniksi ja synttärikattaus: minidonitseilla tai poppareilla sekä irtokarkkeja, sipsejä ja mehua. Aikuiset pääsevät juhlimaan veloituksetta ja synttärisankari saa lahjan Funpark by Flamingo Span henkilökunnalta.

Aikuisten syntymäpäivät Aikuisten kylpylässä

  • Hinta alk. 26 €/hlö

Aikuisten kylpylän sisäänpääsy kattaa koko kylpylän käytön eli Vesipuiston altaineen sekä aikuisille suunnatun K18 kylpylän erikoisaltaineen ja saunoineen. Kylpylä alueelta löytyy Spa Café, jossa on A-oikeudet.

Lisäpalvelut

Tsuiba-duiba, osaatko uida? Lasten synttärit Flamingo Spassa muuttuvat taianomaisiksi, kun vieraat ja päivänsankari sukeltavat merenneitouinnille. Merenneitouinti ei ole ainoastaan kauniilla pyrstöllä uimista, vaan myös ihanaa liikuntaa! Uimalasit päähän, pyrstö ja evät jalkaan – muuta et tarvitse! Syntymäpäiväpakettiin on mahdollista varata myös ammattitaitoisen uimaopettajan vetämä Vesipuistoelämys. Aloitteleva uimari tai jo kokeenempi konkari – meillä viihtyvät kaikki!

  • Merenneitouinti 150 €/ohjaus (45 min)
  • Ohjattu vesipuistoelämys 150 €/ohjaus (45 min)
A-oikeudetBuffetCateringHyvinvointiSauna

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Flamingo Spa

Suomen suosituin kylpylä! Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa. Tervetuloa virkistymään, voimistumaan ja rentoutumaan yhdessä!

Lue lisää
UKK

Kuuluvatko kylpytakit ja pyyhkeet tilaisuuden hintaan?

Kylpytakkeja ja pyyhkeitä voi vuokrata vastaanotostamme. Kylpytossuja on myytävänä päävastaanotossamme.

Onko Aikuisten kylpylässä omat suihkutilat?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme