Yksityistilat alk. --,--€

Flying Cinema Tour / Auditorio

Joskus on lähdettävä kauas nähdäkseen lähelle.

Tarjoa vieraillesi upea virtuaalinen elokuvaelämys läpi Suomen uskomattomien maisemien. Näe ja koe uusia nähtävyyksiä tämän inspiroivan matkan aikana!

Järjestä lennokas kokouspäivä, aamiaistilaisuus tai virkistyspäivä upeassa 50 henkilön auditoriossamme ja päätä tilaisuus kierroksella taivaan halki! Virtuaalisessa elokuvaelämyksessä pääsette kokemaan Helsingin ja Suomen parhaimmat nähtävyydet vain 12 minuutissa.

Vaikuttavat elokuvaelämyksemme vievät sinut Helsingin ja Suomen mielenkiintoisimpien maamerkkien luokse, ilman huolta säästä tai pitkistä etäisyyksistä. Erikoisefektit kuten tuuli, sumu ja lumisade, yhdistettynä liikkeeseen luovat unohtumattoman elämyksen. Flying Cinema Tours tarjoaa kaksi erilaista toinen toistaan näyttävämpää virtuaalista elokuvaelämystä.
Tour of Helsinki lennättää sinut läpi Helsingin kiinnostavimpien nähtävyyksien. Kaunis Helsinki on takuulla parhaimmillaan ilmasta käsin! Voit myös ottaa mukavan asennon ja nauttia kerralla koko Suomen hurmaavista maisemista. Tour of Finland on kunnianosoitus Suomen ainutlaatuiselle luonnolle.

Flying Cinema Tour of Helsinki tarjoaa uudenlaisen tilan Helsingin keskeisimmällä paikalla Katajanokan laiturilla. Elokuvateatterimme muuntuu helposti tapahtumatilaksi, joka tarjoaa upeat puitteet, huippuakustiikan, Sparcon mukavat istuimet, ison valkokankaan sekä erinomaiset valmiudet videoiden esittämiseen.

Flying Cinema on täydellinen nähtävyys kaikille Helsingin vierailijoille – erityisesti niille, joilla on rajoitetusti aikaa tutkia. Elokuva sopii kaikille ja voit tuoda myös kansainväliset vieraasi meille!

Olemme enemmän kuin iloisia voidessamme auttaa sinua järjestämään unohtumattoman liiketapahtuman. Lähetä tarjouspyyntö niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Yhteystiedot

Flying Cinema Tour myyntipalvelu p. 045 698 1858
Katajanokanlaituri 2B, 00160 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. --,--€

Lisäpalvelut

Älä anna nälän viedä huomiota nähtävyyksiltä! Café Flytour tarjoaa valikoiman laadukkaita catering-palveluita ja virvokkeita yksityistilaisuuteenne. Lähetä tarjouspyyntö, autamme mielellämme!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Flying Cinema Tour

Flying Cinema sijaitsee Helsingin keskustan yhdellä parhaista paikoista, kauppatorin ja Skywheel Helsingin vieressä. Flying Cinemaan pääset vaivattomasti kävellen, autolla, raitiovaunulla tai bussilla. Hop On Hop Off -bussipysäkki nro. 11 sijaitsee aivan Flying Cineman vieressä.

Tutustu yritykseen
UKK

Kuinka monta henkilöä mahtuu Flying Cinema elämykseen kerralla?

Yhteen esitykseen mahtuu jopa 50 henkeä kerralla.

Kärsin matkapahoinvoinnista. Miten selviän elämyksestä?

tarjousYksityistilat alk. --,--€
Katso tarjoustiedot