Food&Events Meeting Center - 2. kerros - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-230Tilavuokra alk. --,--€

Food&Events Meeting Center - 2. kerros

Se, mitä ei löydy Pasilasta, ei ole tarpeeksi oleellista. On studiotaloa, toimistokompleksia, hotellia ja modernia kauppakeskusta – sekä tietenkin legendaarinen Hartwall Arena ympäristöineen.  

Hartwall Arenan vieressä sijaitsevan Food&Events Meeting Centerin tilat muuntuvat takuulla juuri sinun tapahtumaasi sopivaksi. Tilamme ovat varattavissa yksityistilaisuuksiin niin yleisötapahtumien aikaan kuin tapahtumien ulkopuolisina päivinäkin.

Tyylikäs ja avara Meeting Centerin 2. kerros on suunniteltu erityisesti kokouksille ja seminaareille. Yli 500 m2 kokoinen tapahtumatila on muunneltavissa erilaisiin pöytämuotoihin tilaisuuden yksilölliset tarpeet huomioiden. Tartu tilaisuuteen järjestää tilaisuus meillä!

Tilan kapasiteetti

  • Soveltuu parhaiten 50–230 henkilön tilaisuuksiin

Tilan varustelu

  • Valkokankaat
  • Videotykit
  • Äänentoisto

Tarjoilut 

Pienistä yksityiskohdista syntyy suuri kokonaisuus! Kun monipuoliset tilat yhdistetään herkulliset tarjoilut valmistavaan henkilökuntaan, ei lopputulos voi olla kuin onnistunut. Tarjoamme yksityistilaisuuksiin runsaasti herkullisia catering-vaihtoehtoja: gourmet-annoksia, street foodia ja kaikkea siltä väliltä. Toteutettiin ruokailu sitten pöytiin tarjoiltuna, buffet-pöydästä tai rennommalla snacks-meiningillä, Arenalta et ikinä lähde tyhjin vatsoin! 

Yhteystiedot

Hartwall Areena, Veturitie 13 H, 00240 Helsinki

Food&Events Meeting Center myyntipalvelu

020 419 4101
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€

Yksityistilaisuudet hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti. Tilaisuuden lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. ajankohta, teema sekä henkilömäärä.

Lisäpalvelut

Mitäpä jos suuntaisitte kokouksesta konserttiin tai seminaarista lätkämatsiin? Vai olisiko vielä mielenkiintoisempaa päästä kiertämään ikonista Hartwall Arenaa opastetulla kiertokäynnillä? Vieraasi olisivat ainakin takuulla äimistyneitä, jos he törmäisivät pukuhuoneissa vaikka Jokereiden pelaajiin! 

  • Ohjelmapalvelut 
A-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaSisälläTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Food&Events Meeting Center

Meiltä löydät monipuoliset tilat niin juhliin kuin kokouksiinkin! Muuntautuvat tilamme ovat käytettävissä yleisötapahtumissa sekä tapahtumien ulkopuolisina päivinä. Toimivat tilat ja tarjoilut onnistuvat yhtä lailla pienen porukan rentoon illalliseen ennen lätkämatsia tai satojen osallistujien seminaareihin.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme