Food&Events Meeting Center - 4. kerros - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-160Tilavuokra alk. --,--€

Food&Events Meeting Center - 4. kerros

Kun kiipeää neljänteen kerrokseen, paranee niin kunto kuin maisematkin. Todellinen win-win tilanne! 

Hartwall Arenan vieressä sijaitsevan Food&Events Meeting Centerin tilat muuntuvat takuulla juuri sinun tapahtumaasi sopivaksi. Tilamme ovat varattavissa yksityistilaisuuksiin niin yleisötapahtumien aikaan kuin tapahtumien ulkopuolisina päivinäkin. 

Food&Events Meeting Centerin 4. kerros on tyylikäs, korkea ja monipuolinen juhlatila, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi illallisiin, seminaareihin, cocktail- ja lanseeraustilaisuuksiin tai vaikka kick-offeihin – tilan muuntautuvuuden ansiosta on mahdollisuuksia lähes mihin tahansa! 

Tilan kapasiteetti

  • Istuvat tilaisuudet 120 henkilöä
  • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet 160 henkilöä

Tilan varustelu

  • Valkokangas
  • Videotykki
  • Langaton internet-yhteys
  • Esiintymislava
  • Pystypöytiä ja lounge

Tarjoilut 

Pienistä yksityiskohdista syntyy suuri kokonaisuus! Kun monipuoliset tilat yhdistetään herkulliset tarjoilut valmistavaan henkilökuntaan, ei lopputulos voi olla kuin onnistunut. Tarjoamme yksityistilaisuuksiin runsaasti herkullisia catering-vaihtoehtoja: gourmet-annoksia, street foodia ja kaikkea siltä väliltä. Toteutettiin ruokailu sitten pöytiin tarjoiltuna, buffet-pöydästä tai rennommalla snacks-meiningillä, Areenalta et ikinä lähde tyhjin vatsoin! 

Yhteystiedot

Hartwall Areena, Veturitie 13 H, 00240 Helsinki

Food&Events Meeting Center myyntipalvelu

020 419 4101
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€

Yksityistilaisuudet hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti. Tilaisuuden lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. ajankohta, teema sekä henkilömäärä.

Lisäpalvelut

Mitäpä jos suuntaisitte kokouksesta konserttiin tai seminaarista lätkämatsiin? Vai olisiko vielä mielenkiintoisempaa päästä kiertämään ikonista Hartwall Arenaa opastetulla kiertokäynnillä? Vieraasi olisivat ainakin takuulla äimistyneitä, jos he törmäisivät pukuhuoneissa vaikka Jokereiden pelaajiin! 

  • Ohjelmapalvelut 
A-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaSisälläTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Food&Events Meeting Center

Meiltä löydät monipuoliset tilat niin juhliin kuin kokouksiinkin! Muuntautuvat tilamme ovat käytettävissä yleisötapahtumissa sekä tapahtumien ulkopuolisina päivinä. Toimivat tilat ja tarjoilut onnistuvat yhtä lailla pienen porukan rentoon illalliseen ennen lätkämatsia tai satojen osallistujien seminaareihin.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme