Game Cave - Yksityistilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
6-30Pelisalin tilavuokra alk. 1299€

Game Cave - Yksityistilat

Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön…   

Haasta työporukkasi virkistyspäivässä tai pikkujoulutunnelmissa, tai tuo syntymäpäiväsankari nauttimaan päivästään. Tiukat ja hauskat skabailut pelataan meillä! 

Game Cavessa pääsette pelaamaan erilaisia pelejä tämän hetken tehokkaimmilla pelikoneilla ja konsoleilla. Pelisalimme tarjoaa erinomaiset puitteet kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Meiltä löydät muun muassa konsolinurkkauksen, PlayStation4:sen, VR:n, tietokoneita sekä ajosimulaattorit.  

Parhaat tulokset syntyvät, kun omaan peliin saa keskittyä ilman keskeytyksiä!

Häiriötekijöistä ei tarvitse huolehtia, kun yli 150 m2 kokoinen tilamme on kokonaan yksityiskäytössänne. Yksityinen pelitilaisuus on loistava tapa kohottaa tiimihenkeä tai viettää aikaa työporukan kanssa arjen kiireiden ulkopuolella. Tärkeintähän ei tietenkään ole voitto, vaan voitto pomosta, parhaasta työkaverista tai kovimmasta kilpailijasta! 

Hyvät eväät pitävät pelaajat vireessä.

Tiloistamme löytyy lounge, sohvaryhmä ja keittiö, jossa valmistatte ja säilytätte omia ruokia ja juomia. Tarjoilujen tilaaminen onnistuu toki kätevästi myös yhteistyökumppaneidemme kautta. Catering-palvelumme toimittaa toiveidenne mukaiset purtavat, ja lisäksi virvokkeita sekä naposteltavaa on mahdollista ostaa snacks-baaristamme.

Game Cavessa koet hauskoja hetkiä!

Game Cave pelisali sijaitsee aivan Espoon Iso Omenan palveluiden läheisyydessä, meille saavut helposti ja vaivattomasti. Tylsistä hetkistä ei ole tietoakaan ja meillä vietetty aika on takuuvarma menestys! Itse kilpailumenestys on kuitenkin vain sinusta kiinni… Tsemppiä peleihin! 

Yhteystiedot

Pihatörmä 1 A 12, 02240 Espoo

Game Cave myyntipalvelu

050 375 5244
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Pelisalin tilavuokra alk. 1299€

  • Tilavuokra 6 tunniksi 1299 €
  • Tilavuokra 8 tunniksi 1499 €

Järjestämme aina yksityistilaisuudet räätölöidysti ja tilamme käyttöajoista voimme sopia täysin teidän tarpeidenne mukaan. Käytössänne on koko tilamme pelikoneineen.

Lisäpalvelut

Jännittävät pelit nostattavat sykkeen korkealle ja hien pintaan. Täydellistä vastapainoa koville peleille saat saunanlauteilta yhdessä pelikaverien kanssa! 

  • Sauna 
  • Catering-palvelu 

Nyt olisi mahdollisuus tehdä kahvitauoista jännittävämpää! Haluaisitko tehdä Monzaan ennätysajan? Onko virkistyspäivä lähellä? Haluatko jotain uutta toimistollesi tai palkita tiimisi hyvästä duunista?

  • Vuokrattava ajosimulaattori
ÄänentoistoCateringOmat juomatOmat ruoatSaunaSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Espoo
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Game Cave

Espoon Game Cave pelisali tarjoaa erinomaiset puitteet kaikentasoisille pelaajille. Game Cavessa pääset pelaamaan tämän hetken tehokkaimmilla pelikoneilla ja konsoleilla! Olet tervetullut pelaamaan meille yksin tai kavereidesi kanssa pelitaustasta, iästä, sukupuolesta tai mistään muusta riippumatta.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme