Hannah Wines - Wine Workshops - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-50Workshop alk. 49€/hlö

Hannah Wines - Wine Workshops

“Viini ei ole vain juoma. Viini on kulttuuri.”

Ja tämä jos jokin toteutuu näissä viininmaisteluun yhdistetyissä rentouttavissa aktivitteetteissa! Hannah Wines tarjoaa arjen yläpuolelle kohottavia viinipalveluita, jotka on sovitettavissa tarpeisiisi niin sisällön, sijainnin kuin kestonkin suhteen. Wine Workshopeissa viini on yhdistetty aisteja herättelevään ja hermostoja rauhoittavaan aktiviteettiin yhteistyössä taitavien tekijöiden ja laadukkaiden tuotteiden kanssa.

Mihin Wine Workshopit sopii?

Workshoppimme sopivat loistavasti erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin, kuten polttareihin, synttäreille, pikkujouluihin ja firman virkistysiltoihin. Workshopit eivät vaadi aiempaa kokemusta: ei viineistä, eikä itse aktiviteetistakaan. Tutustu alta erilaisiin workshoppeihin!

Viiniä & Kalligrafiaa

Viininmaistelu ja kalligrafia yhdessä toimivat rentouttavana mindfulness-harjotteena ja ovatkin tilaisuudessa ihanasti lomittain. Samalla, kun syvennymme ohjatusti modernin kalligrafian maailmaan aidolla musteterällä ja japanilaisella musteella, sommelière Anna Sukava kertoo viinien kiehtovasta maailmasta.

Viiniä & Unelmakarttoja

Tilaisuuden avaa sommelière Anna Sukavan kevyt viinitasting, jonka jälkeen pääset ohjatusti rakentamaan karttaa unelmistasi. Unelmakartalla on useita nimiä, kuten vision board tai aarrekartta. Se on kokoelma itse valittuja, myönteisiä kuvia, jotka symboloivat toivottuja asioita. Kun tiedostat unelmasi ja uskot niihin, voit esimerkiksi valmistautua muutokseen ja tulla avoimeksi uusille ratkaisuille.

Viiniä & Jotain Uutta

Mitä? Jotain Sinun toivomaasi, ehkä? Vain taivas on tässä rajana, jos sekään!

Yhteystiedot

Palvelemme ympäri Suomea

Hannah Wines myyntipalvelu

050 380 0737
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Workshop alk. 49€/hlö

Lisäpalvelut

A-oikeudetHenkilökuntaSomistusVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Hannah Wines

Hannah Wines on tarpeesi mukaan sovitettava viinipalvelu, jossa lähtökohtana on tuoda viini osaksi Sinun arkeasi Sinulle sopivalla tavalla. Tulemme tilaisuutesi luoksesi fyysisesti ja tarjoamme palveluitamme myös etänä!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme