Hartwall Arena - Happens.fi

Hartwall Arena

Areenankuja 1, 00240 Helsinki

10-1500Tilavuokra alk. --,--€

Hartwall Arena

Kun haluat tilaisuudeltasi vähän enemmän, järjestä tapahtuma Hartwall Arenalla!

Haluatko tarjota vieraillesi uniikin tapahtumakokemuksen? Vuokraa käyttöösi legendaarinen Hartwall Arenan kaikessa loistossaan! Arena on muuntuva ja monipuolinen elämyskeskus, jonka tiloissa juhlii tuhat, kokoustaa kaksikymmentä tai saunoo kymmenen ihmistä.

Hartwall Arenan areenataso on suurtapahtumien keskipiste, jonka avaruus luo tilaisuudelle erityisen tunnelman. Vieraasi mahtuvat yhtenäiseen, viihtyisään tilaan kokemaan tilaisuuden yhdessä. Tilan valaistus ja somistus suunnitellaan täysin tilaisuuden tarpeiden mukaan – esiintyjiä ja tarjoiluita unohtamatta!

Gaalaillallinen tai henkilöstötapahtuma tulossa?

Arenan ravintolat tarjoavat tapahtumiin runsaasti herkullisia catering-vaihtoehtoja. Kun juhlia vietetään areenatasolla, voidaan näyttävä buffet-tarjoilu baareineen kattaa esimerkiksi Arenan ensimmäisen ja toisen kerroksen käytäville. Areenatasolla on myös järjestetty kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu illallinen jopa 1500 henkilölle!

Mistä paikka lanseeraustilaisuudelle?

Muuntautuvuutensa vuoksi Hartwall Arena soveltuu loistavasti myös esimerkiksi lanseeraustilaisuuksien järjestämiseen. Suurten lanseerauksien yhteydessä areenatasolle ja katsomoihin on mahdollista rakentaa lavarakenteita. Arenan ravintolat ja muut tilat tarjoavat puitteet pienempiin lanseerauksiin.

  • Seminaarit
  • Lanseeraukset
  • Henkilöstöjuhlat
  • Kick-offit
  • Gaalaillalliset
  • Kokoukset
  • Konsertit
  • Teatteriesitykset

Yhteystiedot

Areenankuja 1, 00240 Helsinki

Restel myyntipalvelu

020 419 4101
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluSisälläTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hartwall Arena

Hartwall Arena on unohtumattomia konsertteja, huippu-urheilun jännitystä ja maailmanluokan viihdettä. Hartwall Arena on elämyksien keskipiste, jossa tapahtuu ja joka kokoaa ihmiset yhteen – nauttimaan, kokemaan, elämään.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousTilavuokra alk. --,--€
Katso tarjoustiedot