Hellapoliisi - Juhlatila ja kokoustila Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
6-50Tilavuokra alk. 30€/tunti

Hellapoliisi - Juhlatila ja kokoustila

Pinkki on uusi musta! 

Tämä räiskyvä väri viestii muutoksesta: kuluneiden ajatusten pois heittämisestä ja uusista ideoista. Täydellinen agenda onnistuneille kokouksille ja juhlille. 

Mitä isompi tila, sitä enemmän iloa ja tunnelmaa! Olohuone, ruokailutila, biljardihuone ja tasokas keittiö toimivat onnistuneen tilaisuuden lähtökohtina. Lisää vain vieraat ja tadaa! Hellapoliisin monimuotoisissa tiloissa järjestät erilaisia yksityistilaisuuksia yhdessä ystävien tai työporukan kanssa jopa 50 henkilölle. Workshopeista kokkailutilaisuuksiin, syntymäpäivistä pikkujouluihin, persoonallinen tilakokonaisuus takaa persoonalliset tapahtumat! 

Kokous- ja juhlatilamme ruokapöydässä nauttii kerrallaan 12–16 ruokailijaa, jotka voivat samalla seurata kokousmateriaaleja tai vaikkapa elokuvaa videotykin ja valkokankaan välityksellä. Olohuoneen ja ruokailutilan välissä oleva trendikäs baaritiski on tilan sydän – sen äärellä valmistetaan niin maistuvat Gin Tonicit kuin Dry Martinit ja vaihdetaan kiinnostavimmat kuulumiset.  

Eikä sovi unohtaa jukeboxia, joka muuntuu porukan DJ:n käsissä juhlien tähtivieraaksi. Pyydä kumppanisi tanssimaan, kun jukeboxi vie muistosi takaisin 90-luvulle tai tilaa esiintyjä viihdyttämään teitä yön pikkutunneille saakka! Tähtivieraan rinnalla ei kuitenkaan kalpene tilaisuuksien vetonaulana tunnettu pinkkimusta biljardihuone, jonka äärellä on vietetty lukuisia hauskoja ja sykettä nostavia pelihetkiä.  

Tilan kapasiteetti

  • Tila kokonaisuudessaan jopa 50 henkilölle
  • Kokous- ja juhlatilassa istumapaikat 12-16 henkilölle

Mitä useampi kokki, sitä parempi soppa?

Juhlatilamme korkeatasoisessa keittiössä tarjoiluita kokkaavat kaikki juhlakalusta vieraisiin ja pomosta henkilökuntaan! Ruoanlaiton lisäksi keittiö soveltuu opetustarkoituksiin, ruokakuvaukseen sekä videokuvaukseen ja keittiön vierestä löytyykin rekvisiittahuone täynnä erilaisia välineitä. 

Oli tarjolla kuinka montaa ruoka- ja juomalajia tahansa, tilastamme eivät astiat tai laitteet lopu kesken. Ruokailuvälineitä, lautasia, kahvikuppeja, kuohuviinilaseja, juomalaseja, puna- ja valkoviinilaseja, ottimia ja tarjoiluastioita… Jopa kahvin voi keittää ennennäkemättömän helposti 40 kupillista kerralla keittävällä kahvikoneella!  

Helppo saapua, helppo viihtyä. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä niin Kehä 1:stä, Kehä 3:stä kuin Tuusulantietäkin. Näemmehän pian! 

Yhteystiedot

Spelttitie 6 A, 00680 Helsinki

Hellapoliisi myyntipalvelu

041 531 2275
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 30€/tunti

Tilavuokra maanantai-torstai

  • 30 €/h
  • varattavissa klo 24 asti

Tilavuokra perjantai & sunnuntai

  • 350 €
  • klo 16-24

Tilavuokra lauantai

  • 490 €
  • klo 16-24

Arki- ja juhlapyhät hinnoitellaan sopimuksen mukaan.

Lisäpalvelut

Kaikki muu kunnossa, mutta keittiössä häärääminen ei houkuttele? Me hoidamme sen puolestasi, kun tilaat kauttamme pitopalvelun! 

Kun ruokapuoli miellyttää, täytyy ohjelmanumerot päivittää samalle tasolle. Laitetaanko Olli Helenius tanssittamaan teitä kitaran säestyksellä tai karismaattinen Veeti Kallio laulamaan lempikappaleitanne? Joukossa riemu raikaa ja huumorista huolen pitävätkin puolestaan radioääni Sampsa Simpanen sekä stand-up mestarit Ville Kormilainen ja Antti Akonniemi. Draq-artistina teitä viihdyttää Linnea von Kattendamn alias Ville Kekäläinen. Kysy lisää tarjouspyynnössä – autamme sinua valitsemaan sopivan esiintyjän! 

  • Catering-palvelu
  • Ohjelmapalvelut ja esiintyjät
ÄänentoistoAstiastoOmat juomatOmat ruoatTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hellapoliisi

Hellapoliisi tuottaa reseptit kuvineen elintarvikealan yrityksille muun muassa nettisivuille, lehtiin, reseptilehdykköihin sekä tuotepakkauksiin. Yrityksen ja sivuston takana on kokiksi vuonna 1995 valmistunut Kati Jaakonen, jonka johdolla Hellapoliisi on laajentunut varsinaiseksi alan monitoimijaksi!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme