Hellapoliisi - Virtuaalikokkaus - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-200Kokkauskurssi alk. 50€ / hlö

Hellapoliisi - Virtuaalikokkaus

Kiehuuko kokatessa yli?

Hellapoliisin virtuaalikokkailussa opit pitämään kauhan kädessä ja mielen viileänä. Vietä lounastaukoa keskellä etäpäivää yhdessä työkavereiden kanssa kokkaillen tai ota illalla yhteys ystäviisi viinilasin äärellä. Tätä etäaktiviteettia et tiennyt tarvitsevasi piristämään arjen tavallista ruokarumbaasi!

Mitä virtuaalikokkailussa tapahtuu?

Kokkailussa edetään Hellapoliisi Katin johdolla vaihe vaiheelta siten, että ryhmänne jokainen osallistuja pysyy muiden kanssa samassa tahdissa. Neuvojen kysyminen on enemmän kuin sallittua – täällä kokkaillaan hyvällä fiiliksellä ja toisia arvostaen! Lisäksi opit erilaisia tuunausvinkkejä reseptiin ja koristeluihin.

Sinun ei tarvitse etukäteen erottaa edes basilikaa banaanista, sillä saatte virtuaalikokkailun varatessanne kattavan listan tarvittavista raaka-aineista ja välineistä. Enää tarvitset tietokoneen, puhelimen tai tabletin, sekä verkkoyhteyden ja olet valmiina rokkaamaan – tai ainakin kokkaamaan. Suosittelemme myös web-kameran ja mikrofonin käyttöä, jolloin keittiökollegasi pääsevät nauttimaan seurastasi täysin lämmöin!

Kurssin tiedot

  • Kokkailemaan mahtuu kerrallaan 10-200 henkilöä

Lähetä tarjouspyyntö ja kerromme mielellämme lisää. Anna uusien tuoksujen vallata keittiösi ja nauti vuorovaikutteisesta hetkestä makujen maailmassa!

Yhteystiedot

Spelttitie 6 A, 00680 Helsinki

Hellapoliisi myyntipalvelu

041 531 2275
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokkauskurssi alk. 50€ / hlö

Räätälöidyt virtuaalikokkauskurssit hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Lisäpalvelut

Kerää koko kööri hellan äärelle! Kokkauksen salat voitte oppia myös Hellapoliisin korkeatasoisessa vuokrakeittiössä, jonka viisi erillistä työpistettä soveltuvat loistavasti opetustarkoituksiin sekä ruokakuvaukseen sekä videokuvaukseen. Jos vlogia ei vielä luomuksistanne synny, niin voitte ainakin nauttia valmistamistanne herkuista juhlatilassamme! Kysy lisää tarjouspyynnössä.

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hellapoliisi

Hellapoliisi tuottaa reseptit kuvineen elintarvikealan yrityksille muun muassa nettisivuille, lehtiin, reseptilehdykköihin sekä tuotepakkauksiin. Yrityksen ja sivuston takana on kokiksi vuonna 1995 valmistunut Kati Jaakonen, jonka johdolla Hellapoliisi on laajentunut varsinaiseksi alan monitoimijaksi!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme