Helsinger - Mansku 19 - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
12Kokouspaketit alk. 39€/hlö

Helsinger - Mansku 19

Kokousta täydellisessä yksityisyydessä Helsingin ydinkeskustassa!

Kun haluat järjestää yksityisen tapaamisen, ruokailun tai kokouksen täysin omassa rauhassa, suuntaa Helsingeriin! Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan ravintolamme kabinetit Mansku 19 ja Mansku 20 sopivat loistavasti erilaisiin enintään 12 henkilön yritystilaisuuksiin.

Viimeisen päälle hiottu miljöö

Tilojen sisustuksessa mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Molemmat kabinetit ovat suunniteltu tarkalla siveltimellä ja varusteltu viimeistä piirtoa myöten. Onko valintasi vaaleaseinäinen Mansku 20 vai tummempaa tunnelmaa huokuva Mansku 19? Joka tapauksessa varmistamme, että tilaisuutesi tavoite toteutuu ja yksityiskohtaiset toiveesi ovat huomioitu!

Joustava kokouspaketti juuri sinun tarpeisiisi

Helsingerin valmiit tarjoilukokonaisuudet tekevät tilaisuutesi järjestämisen vaivattomaksi. Kokouspaketit kattavat kaiken aina kabinetista tarjoiluihin. Tarjoilut katetaan toiveidenne mukaisesti kabinettiin tai tarjoillaan pöytään ravintolassamme. Mutta toki myös kokouskabinetin varaaminen joko pelkkää työskentelyä tai pelkkää ruokailua varten onnistuu! Tällöin käytössä on tilakohtainen minimilaskutus, jota nautitut ravintolatarjoilut vähentävät. Periaatteemme on, että Helsinger joustaa, et sinä.

Sittenkin tunnelmallinen kabinetti-illallinen tai lounas?

Kabineteissamme voi nauttia myös yksityistä illallista tai lounasta. Keittiömme antimet tarjoillaan suoraan tilaan ja fiinimpää ruokailua varten somistamme kabinetin esimerkiksi pöytäliinoin ja kukka-asetelmin. Sitten vielä himmennetään valaistus ja laitetaan kynttilät palamaan!

Tilojen kapasiteetti

 • Kaksi erillistä tilaa 12 henkilölle
 • Molemmissa suorakaiteen muotoinen pöytä

Tilojen varustelu

 • Led-näyttö
 • Langaton Wifi-yhteys
 • Säädettävä valaistus
 • Tilakohtainen ilmastointi
 • Muistiinpanovälineet
 • Kabinetti Mansku 19 konferenssikamera- ja kaiutinjärjestelmä
 • Lisävarusteina veloituksetta Jabra konferenssikaiutin, fläppitaulu, Ring Light kuvausvalo sekä jalusta kannettavalle tietokoneelle
 • Käytössä myös kolme äänieristettyä puhelinkoppia ja erillinen sisäänkäynti

Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 23, 00100 Helsinki

Helsinger myyntipalvelu

050 535 8325
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 39€/hlö

 • Kokouspaketit alkaen 39,00 €/hlö
 • Kabinettien minimimyynnit alkaen 60,00 €/3 tuntia
 • Lounas alkaen 18,00 €
 • Illallinen omassa tilassa alkaen 63,00 €/hlö

Lisäpalvelut

Päätä kokouksesi rentoon after workiin tai pitkän kaavan illalliseen! Ravintolamme sekä Lounge Barimme koko valikoima on tilattavissa joko ennakkoon tai paikan päällä. Jos juuri nyt ei ole fiilistä varautua jatkoille, voitte suunnata Loungeemme kuplivalle juomalle ja pienille purtaville spontaanisti vasta itse kokouspäivän päätteeksi!

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringEsteettömyysPöytiintarjoiluRavintolaSomistusTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Helsinger

Tunnelmallisessa ravintolassamme vietät yksityistilaisuutta vaivattomasti erinomaisesta ruoasta ja sujuvasta palvelusta nauttien. Tiesitkö, että Helsingerin taustalla toimivan Kanresta Oy:n omistaa Suomen Kansanterveysyhdistys ry? Pelkästään viimeisen 11 vuoden aikana olemme keränneet kansanterveydelle 16,2 miljoonaa euroa.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme