Helsinger - Mansku 2 - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
16-24Kokouspaketit alk. 39€/hlö

Helsinger - Mansku 2

Mansku 2 isännöi tärkeän tapaamisesi tai pukeutuu tarpeen tullen fiiniin illalliseen!

Etsitkö tyylikästä neuvottelutilaa? Onko tarkoitus tavata kokouksen merkeissä? Haluatko hieroa tärkeää päätöstä kaikessa rauhassa herkullisen ruoan äärellä? Helsingerin suurin kokouskabinetti Mansku 2 on upea tila erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Kun haluat järjestää kokouksen tai viimeisen päälle tyylitellyn ruokailun täysin omassa rauhassa, suuntaa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan ravintolaamme!

Kabinetin tilavuokra kietoutuu tyylikkään ruokatuotteemme ympärille

Helsingerin valmiit tarjoilukokonaisuudet tekevät tilaisuutesi järjestämisen vaivattomaksi. Kokouspaketit kattavat kaiken aina kabinetista tarjoiluihin. Tarjoilut katetaan toiveidenne mukaisesti kabinettiin tai tarjoillaan pöytään ravintolassamme. Mutta toki myös kokouskabinetin varaaminen joko pelkkää työskentelyä tai pelkkää ruokailua varten onnistuu! Tällöin käytössä on tilakohtainen minimilaskutus, jota nautitut ravintolatarjoilut vähentävät. Periaatteemme on, että Helsinger joustaa, et sinä.

Tunnelmallinen kabinettiruokailu ryhmällesi?

Unohda duunit ja keskity nauttimaan! Mansku 2 kabinetissa voi nauttia myös yksityistä illallista tai lounasta. Peitetään tekniikka tyylikkäillä verhoilla, himmennetään valaistus ja laitetaan kynttilät palamaan! Keittiömme antimet tarjoillaan suoraan kabinettiin ja fiinimpi ilme viimeistellään kauniilla kattauksella: somistamme kabinetin veloituksetta esimerkiksi pöytäliinoin ja kukka-asetelmin.

Tilan kapasiteetti

 • Tila 16-24 henkilölle
 • U-muoto, luokkamuoto tai tuolirivit

Tilan varustelu

 • Led-näyttö
 • Langaton Wifi-yhteys
 • Säädettävä valaistus
 • Tilakohtainen ilmastointi
 • Muistiinpanovälineet
 • Lisävarusteina veloituksetta Jabra konferenssikaiutin, fläppitaulu, Ring Light kuvausvalo sekä jalusta kannettavalle tietokoneelle
 • Käytössä myös kolme äänieristettyä puhelinkoppia ja erillinen sisäänkäynti

Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 23, 00100 Helsinki

Helsinger myyntipalvelu

050 535 8325
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 39€/hlö

 • Kokouspaketit alkaen 39,00 €/hlö
 • Kabinettien minimimyynnit alkaen 60,00 €/3 tuntia
 • Lounas alkaen 18,00 €
 • Illallinen omassa tilassa alkaen 63,00 €/hlö

Lisäpalvelut

Päätä kokouksesi rentoon after workiin tai pitkän kaavan illalliseen! Ravintolamme sekä Lounge Barimme koko valikoima on tilattavissa joko ennakkoon tai paikan päällä. Jos juuri nyt ei ole fiilistä varautua jatkoille, voitte suunnata Loungeemme kuplivalle juomalle ja pienille purtaville spontaanisti vasta itse kokouspäivän päätteeksi!

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringEsteettömyysPöytiintarjoiluSomistusTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Helsinger

Tunnelmallisessa ravintolassamme vietät yksityistilaisuutta vaivattomasti erinomaisesta ruoasta ja sujuvasta palvelusta nauttien. Tiesitkö, että Helsingerin taustalla toimivan Kanresta Oy:n omistaa Suomen Kansanterveysyhdistys ry? Pelkästään viimeisen 11 vuoden aikana olemme keränneet kansanterveydelle 16,2 miljoonaa euroa.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme