Hotel Arthur - Juhlatila - Varaa yksityiskäyttöön - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-150Juhlamenut alk. 41,50€/hlö

Hotel Arthur - Juhlatilat

Vaikka Hotel Arthur on tunnettu perinteitä korostavasta ilmapiiristään, aivan Helsingin sydämessä sijaitsevat juhlatilamme soveltuvat loistavasti erityylisten juhlien järjestämiseen!

Tiloissamme järjestyvät kastejuhlat, konfirmaatiojuhlat, karonkat ja hääjuhlat sekä muistotilaisuudet. Anna huoletta vastuu järjestelyistä ja toteuttamisesta ammattitaitoisen henkilökuntamme käsiin ja pääset itse juhlien emäntänä tai isäntänä nauttimaan tunnelmasta ja seurustelemaan vieraidesi kanssa!

Koe ainutlaatuinen Juhlasali vuodelta 1907!

Hotel Arthurin Juhlasali on yksi Helsingin loistokkaimmista juhlatiloista. Tässä monimuotoisessa tilassa on järjestetty perinteisempien merkkipäivien lisäksi suuria yritysjuhlia, perhejuhlia ja lehdistötilaisuuksia. Upeat kristallikruunut, ikkunoiden kauniit lasimaalaukset, flyygeli sekä Oskari Paatelan maalaama fresko viimeistelevät arvokkaan kokonaisuuden.

  • Pöytiin tarjoiltu illallinen max. 156 henkilölle

Hjelt-sali

Tilavalikoimastamme löydät takuulla tapahtumaasi sopivan vaihtoehdon. Pienempiin illallisiin, cocktailtilaisuuksiin ja erilaisiin perhejuhliin suosittelemme Hjelt -salia. Hjelt sopii hyvin myös karonkkojen järjestämiseen.

  • 28-32 henkilöä

Ravintola Arthurin kabinetti

Kabinettimme on oiva valinta, kun haluat järjestää unohtumattomat illalliskutsut, pikkujoulut tai joululounaat. Ravintolamme kolme valoisaa kabinettia soveltuvat 30-50 henkilön tilaisuuksiin. Kabinetit voidaan myös yhdistää yhdeksi yhteiseksi kokonaisuudeksi, jolloin tilat muuntautuvat jopa 100 henkilön käyttöön.

Yhteystiedot

Vuorikatu 19, 00100 Helsinki

Hotel Arthur myyntipalvelu

09 173 44200
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Juhlamenut alk. 41,50€/hlö

Juhlamenut pöytiintarjoiltuna alk. 41,50 € sis.

  • Alku-, pää- ja jälkiruoan

Juhlabuffetit alk. 45,00 € sis.

  • Erilaisia alku-, pää- ja jälkiruokavaihtoehtoja

Pyydä räätälöityä tarjousta juhlatiloista!

Lisäpalvelut

Saapuvatko vieraasi kauempaa tai olisiko muuten vain mukava jäädä nauttimaan Helsingistä pariksi päiväksi? Räätälöimme sinulle mielellämme majoitustarjouksen!

Kuuluuko osallistujalistaasi halukkaita esiintyjiä tai innokkaita viihdyttäjiä? Mahtavaa! Juhlatiloihimme on mahdollisuus saada piano ja puhemikrofonit ohjelmaa varten. Tilaisuutenne kulusta huolehtii henkilökuntamme ja ruokailu järjestetään pyöreiden pöytien äärellä koristeluita unohtamatta. Kysy lisäpalveluista tarjouspyynnössä!

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaMajoitusTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hotel Arthur

Viihtyisä Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä. Hotel Arthurissa majoittuu vuosittain 100 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

Tutustu hotelliin
UKK

Sisältyykö tarjoiluhenkilökunta juhlaruokailun hintaan?

Kyllä, tarjoiluhenkilökunta sekä kalustus ja kattaus sisältyvät aina juhlien hintaan.

Onko hotellilla pysäköintimahdollisuutta omalle autolle?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme