Hotel Arthur / Juhlatilat

Juhlamenut alk. 41,50€/hlö

Hotel Arthur / Juhlatilat

Vaikka Hotel Arthur on tunnettu perinteitä korostavasta ilmapiiristään, aivan Helsingin sydämessä sijaitsevat juhlatilamme soveltuvat loistavasti erityylisten juhlien järjestämiseen.

Tiloissamme järjestyvät kastejuhlat, konfirmaatiojuhlat, karonkat ja hääjuhlat sekä muistotilaisuudet. Anna huoletta vastuu järjestelyistä ja toteuttamisesta ammattitaitoisen henkilökuntamme käsiin ja pääset itse juhlien emäntänä tai isäntänä nauttimaan tunnelmasta ja seurustelemaan vieraittesi kanssa!

Hotel Arthurin ainutlaatuinen Juhlasali vuodelta 1907 on yksi Helsingin loistokkaimmista juhlatiloista. Tässä monimuotoisessa tilassa on järjestetty perinteisempien merkkipäivien lisäksi suuria yritysjuhlia, perhejuhlia ja lehdistötilaisuuksia. Upeat kristallikruunut, ikkunoiden kauniit lasimaalaukset, flyygeli sekä Oskari Paatelan maalaama fresko viimeistelevät arvokkaan kokonaisuuden. Juhlasalin maksimihenkilömäärä pöytiin tarjoillulle illalliselle on 156 henkilöä.

Tilavalikoimastamme löydät takuulla tapahtumaasi sopivan vaihtoehdon. Pienempiin, alle 40 henkilön illallisiin, cocktailtilaisuuksiin ja erilaisiin perhejuhliin suosittelemme Hjelt -salia. Hjelt sopii hyvin myös karonkkojen järjestämiseen. Ravintola Arthurin kabinetti on puolestaan oiva valinta, kun haluat järjestää unohtumattomat illalliskutsut, pikkujoulut tai joululounaat. Ravintolamme kolme valoisaa kabinettia soveltuvat 30-50 henkilön tilaisuuksiin. Kabinetit voidaan myös yhdistää yhdeksi yhteiseksi kokonaisuudeksi, jolloin tilat muuntautuvat jopa 100 henkilön käyttöön.

Yhteystiedot

Hotel Arthur myyntipalvelu p. 09 173 44200
Vuorikatu 19, 00100 Helsinki

Vastaanotto on auki vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Myyntipalvelumme auttaa sinua järjestämään ikimuistoiset juhlat upeissa tiloissamme! Myyntipalvelu on avoinna ma-pe klo 08:00-16:00.

#HotelArthur

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Juhlamenut alk. 41,50€/hlö

Juhlamenut pöytiintarjoiltuna alk. 41,50 € sis.

  • alku-, pää- ja jälkiruoan

Juhlabuffetit alk. 45,00 € sis.

  • erilaisia alku-, pää- ja jälkiruokavaihtoehtoja

Pyydä räätälöityä tarjousta juhlatiloista!

Lisäpalvelut

Saapuvatko vieraasi kauempaa tai olisiko muuten vain mukava jäädä nauttimaan Helsingistä pariksi päiväksi? Räätälöimme sinulle mielellämme majoitustarjouksen!

Kuuluuko osallistujalistaasi halukkaita esiintyjiä tai innokkaita viihdyttäjiä? Mahtavaa! Juhlatiloihimme on mahdollisuus saada piano ja puhemikrofonit ohjelmaa varten. Tilaisuutenne kulusta huolehtii henkilökuntamme ja ruokailu järjestetään pyöreiden pöytien äärellä koristeluita unohtamatta. Kysy lisäpalveluista tarjouspyynnössä!

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringEsteettömyysMajoitusVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hotel Arthur

Viihtyisä Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä. Hotel Arthurissa majoittuu vuosittain 100 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

Tutustu hotelliin
UKK

Sisältyykö tarjoiluhenkilökunta juhlaruokailun hintaan?

Kyllä, tarjoiluhenkilökunta sekä kalustus ja kattaus sisältyvät aina juhlien hintaan.

Onko hotellilla pysäköintimahdollisuutta omalle autolle?

tarjousJuhlamenut alk. 41,50€/hlö
Katso tarjoustiedot