Kokouspaketit alk. 41€/hlö

Hotel Arthur / Kokoustilat

“I’ll be back!” sanoi Arnold Schwarzenegger vierailtuaan Hotel Arthurissa – vai oliko se sittenkin repliikki Terminator -elokuvasta. Oli miten oli, vuonna 1907 avatun Hotel Arthurin käytävillä ovat pitkän historiansa aikana kulkeneet monet kansainvälisesti tunnetut henkilöt Arnold Schwarzeneggeristä Bill Clintoniin.

Tämä perinteitä huokuva Jugend-tyylinen rakennus tarjoaa yksilöllisine kokoustiloineen ajanmukaiset puitteet kaikenlaisiin 2-250 henkilön tilaisuuksiin ja tapaamisiin. Hotel Arthurissa on 11 erilaista kokoustilaa, jotka soveltuvat niin pieniin kokouksiin kuin suurempiin seminaareihinkin. Hotelli sijaitsee aivan ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja viihtyisät majoituspalvelumme takaavat onnistuneen kokouselämyksen myös kauempaa saapuville. Osa kokoustiloistamme ja kokousaulamme on uudistettu vuoden 2020 aikana.

Hotel Arthurin ylpeys, upea ja elegantti Juhlasali sopii erinomaisesti erilaisille seminaareille ja tilaisuuksiin, joissa osallistujamäärät ovat suuret. Juhlasalissamme on järjestetty kansainvälisiä kokouksia ja erilaisia yritystilaisuuksia peräti 250 henkilölle. Tilassa on esiintymislava, dataprojektori sekä laadukas ja kiinteä äänentoisto.

Pienempiin tilaisuuksiin soveltuva auditoriomme on porrastettu 60-70 henkilön koulutus- ja seminaaritila, jota käytetään paljon esimerkiksi lehdistötilaisuuksiin. Kokoustila Mäki on vastaavasti enintään 60 henkilön kokoustila tasalattialla. Mäen takaosassa on kaunis erkkeri-ikkuna sisäpihalle. Tilat on varusteltu laadukkaalla esitystekniikalla.

Lisäksi Hotel Arthurista löydät monia 10-30 henkilön tilaisuuksiin soveltuvia kokoustiloja. Kattava tilavalikoimamme on poikkeuksellisen monipuolinen ja meiltä löydätkin monia erityylisiä ja erilaista tunnelmaa huokuvia tiloja. Jos viihdytte kauniissa antiikkihuonekaluin sisustetussa piensalissa tai minimalistisen modernissa neuvotteluhuoneessa, Hotel Arthur on ehdottomasti nappivalinta!

Yksityistilaisuuden järjestäminen Hotel Arthurissa on helppoa ja vaivatonta. Asiantunteva henkilökuntamme hoitaa kokousjärjestelyt puolestasi ja tarjoilut valmistellaan täysin omien toiveidenne mukaisesti. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Yhteystiedot

Hotel Arthur myyntipalvelu p. 09 173 44200
Vuorikatu 19, 00100 Helsinki

Vastaanotto on auki vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe klo 08:00-16:00.

#HotelArthur

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 41€/hlö

Päiväkokoustarjous alk. 49,50 €/hlö sisältäen:

 • aamiaisen noutopöydästä kokousaulassa tai ravintolassa
 • runsaan lounaan ravintolamme noutopöydästä
 • iltapäiväkahvin, makean kahvileivän ja hedelmiä kokousaulassa
 • kokoustilavuokran
 • peruskokousvälineistön käytön (dataprojektori/laajakuvanäyttö, fläppitaulu)
 • kokouspalvelun

Puolipäiväkokous alk. 41.00 €/hlö sisältäen:

 • 1 x kahvin/teen ja makean tai suolaisen kahvileivän
 • runsaan lounaan ravintolamme noutopöydästä
 • kokoustilavuokran
 • peruskokousvälineistön käytön (dataprojektori/laajakuvanäyttö, fläppitaulu)
 • kokouspalvelun

Puolipäiväpaketti on varattavissa klo 08.00 – 12.00 ja 13.00 – 17.00.

Voit pyytää myös juuri sinulle räätälöityä tarjousta!

Lisäpalvelut

Tuleeko tilaisuuteenne osallistujia kauempaa vai olisiko muuten vain mukava tehostaa työskentelyä jakamalla kokouksen kahdelle päivälle? Räätälöimme sinulle mielellämme majoitustarjouksen!

Mikäli tarvitsette lisää tekniikkaa kokoustiloihin, järjestämme teille tarvittavat välineet aina web-kameroista kannettaviin tietokoneisiin! Kerro toiveistanne tarjouspyynnössä ja tarvittavat lisävarusteet odottavat teitä saapuessanne.

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hotel Arthur

Viihtyisä Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä. Hotel Arthurissa majoittuu vuosittain 100 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

Tutustu hotelliin
UKK

Onko hotellilla pysäköintimahdollisuutta omalle autolle?

Voit saapua Hotel Arthuriin kätevästi myös omalla autolla. Suosittelemme pysäköintiä hotellin vieressä sijaitsevaan P-Kluuvi pysäköintihalliin. Lähiympäristöstä löytyy myös kadunvarren pysäköintipaikkoja, jotka ovat maksullisia arkisin klo 09.00 – 21.00 ja lauantaisin klo 09.00 – 18.00.

Voiko hotellista varata useamman päivän kokouspaketin yöpymisineen?

tarjousKokouspaketit alk. 41€/hlö
Katso tarjoustiedot