Hotel Rantapuisto - Juhlakerros - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-150Yksityistilaisuus alk. 2000€

Hotel Rantapuisto - Juhlakerros

Meren rannalla, luonnossa, lähellä kaupunkia

Siellä on hyvä juhlia tärkeän päivän merkeissä. Hotel Rantapuiston tyylikäs Juhlasali tarjoaa näyttävät puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. On kerrosta kiertävä parveke, josta aukeaa huikea meripanoraama, piano, jolla soittaa herkemmät balladit ja tanssilattia, jossa riemu viimeistään repeää!

Koko kerros juhlijan unelmaa

Nauti buffetillallinen tai pöytiintarjoiltu menu pyöreiden pöytien ääressä, järjestä tyylikäs cocktailtilaisuus tai kata sali valmiiksi tärkeään yritystapahtumaan. Valtava ikkunoista tulviva valo yhdistettynä tilan avaruuteen häikäisee vaativimmankin vieraan!

Tilan kapasiteetti ja varustelu

  • Juhlasali jopa 150 henkilölle
  • Tanssilattia
  • Piano
  • Äänentoisto taustamusiikille

Tarjoilut omasta keittiöstä

Rantapuiston taitava tiimi loihtii tapahtumaasi sesongin mukaiset tarjoilut ja juomat. Räätälöimme myös mielellämme tilaisuutenne teemaan sopivan kokonaisuuden! Buffetista, pöytiintarjoiluna, jouluksi, kesäksi, häihin… Ryhmämenut kahvitarjoiluista iltapaloihin ja kaikkeen siltä väliltä valmistuu Rantapuiston omassa keittiössä!

Yhteystiedot

Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Hotel Rantapuisto myyntipalvelu

0293 200 200
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuus alk. 2000€

Minimimyynti 2000 € klo 24.00 saakka, minkä jälkeen iltaa on mahdollista jatkaa klo 04:00 saakka lisähintaan.

Lisäpalvelut

Majoitus

Hotel Rantapuistossa on yhteensä 67 valoisaa huonetta, joiden lisäksi seitsemän huoneistoa. Yöpyminen sisältää:

  • Aamiainen
  • WiFi
  • Saunan ja kuntosalin käyttö

Seikkailuja, esiintyjiä, elämyksiä, liikuntaa…

Hotel Rantapuisto on aktiivisen tapahtumajärjestäjän paratiisi! Lähtisittekö vesille meloen, soutaen tai vesibussilla? Saisiko olla hikiliikuntaa vai rauhallisempia lajeja? Tai ehkä luento työhyvinvoinnista sekä pieni yhteistyöharjoitus sopisi tarkoituksiinne parhaiten.

Vai suositteko sittenkin vauhdikasta menoa teemabileissä tai todellisia huumoripläjäyksiä? Esiintyvä taiteilija on aina piste i:n päälle. Rantapuisto on parhaimmillaan ohjelmissa ja aktiviteeteissa!

A-oikeudetÄänentoistoCateringCocktailHenkilökuntaMajoitusPöytiintarjoiluSomistusTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Lisää samalta tarjoajalta

Hotel Rantapuisto

Etsit sitten majoituspaikkaa, juhlasalia tai tilaa yritystapahtumalle, Hotel Rantapuistosta löydät sopivat puitteet. Hotellin näyttävä päärakennus valmistui 1960-luvulla pankin koulutuskeskukseksi keskelle itähelsinkiläistä luontoa ja Rantapuiston vetovoimaa vahvistaakin sen valtavista ikkunoista avautuva esteetön näkymä lähiluontoon ja merelle.

Tutustu hotelliin