Jeppas Iso sali - Juhlatila Kirkkonummi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-160Tilavuokra alk. 980€

Jeppas - Iso sali

Hyvä juhlatila on muutakin kuin iso sali!

– ja Jeppaksen Iso sali on muutakin kuin hyvä juhlatila.

Iso salimme on tyylikäs ja avara tila, jonka kruunaa pääsy kauniille terassille ja upeille maalaishenkisille piha-alueille nurmikenttineen. Tilassa on mahdollista järjestää erilaisia yritysjuhlia, pikkujouluja, hääjuhlia, työhyvinvointipäiviä ja kesäjuhlia.

Paikka monipuolisille yritystapahtumille

Kun kyseessä on tärkeä yritystapahtuma, on ymmärrettävää, ettei laadusta ja asioiden sujuvuudesta haluta tinkiä. Mitä laadukkaampi tilaisuus on kyseessä, sitä suuremmalla syyllä se kannattaa järjestää Jeppaksen tiloissa!

Kokous, seminaari, lanseeraustilaisuus tai vaikkapa henkilöstön puutarhajuhla kauniissa maalaisromanttisessa miljöössä – Jeppas tarjoaa puitteet monipuolisiin tilaisuuksiin ja ainutlaatuista tunnelmaa luo tilan perinteikäs ilme.

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Iso sali on varustettu laadukkaalla av-tekniikalla. Ruokatarjoilut voit tilata yhteistyökumppanimme toimesta tai järjestää itse. Halutessanne kaikki tilaisuuteen liittyvä ohjelma sekä tarjoilut A-oikeuksineen järjestyvät kauttamme, alan huippuammattilaisten toimesta.

  • Kokous- tai koulutustilaisuus 60 henkilöä
  • Istuvat tilaisuudet 100 henkilöä
  • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet 160 henkilöä

Jeppas – pala maalaismiljöötä kaupungin kupeessa.

Jeppas tarjoaa tilat ja puitteet, mutta itse tapahtuman tekevät asiakkaat ja ihmiset. Jeppas sijaitsee rauhallisessa miljöössä ja vanhaa kantatilaa ympäröivät edelleen pellot ja laidunmaat. Tilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien päässä, Kirkkonummen keskustan vieressä 1,5 km Länsiväylältä. Tilan yhteydessä on suurien piha-alueiden lisäksi iso parkkipaikka.

Yhteystiedot

Jeppaksenhaka 19 A, 02500 Kirkkonummi

Jeppas myyntipalvelu

040 080 2088
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 980€

Tilavuokra arkipäivä (ma-to)

  • Kesäkaudella alk. 1150 €
  • Talvella alk. 980 €

Tilavuokra viikonloppu (pe-la)

  • Kesäkaudella alk. 1680 €
  • Talvella alk. 980 €

Lisäpalvelut

Jeppas tarjoaa paitsi monipuoliset tilat, myös toimivat juhlaratkaisut. Tilaisuutesi kruunaa yhteistyökumppaniemme kanssa toteutetut catering- ja ohjelmapalvelut!

  • Catering
  • Ohjelma ja aktiviteetit
  • Esiintyjät
A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringEsteettömyysOmat juomatOmat ruoatTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Jeppas

Jeppas tarjoaa monipuoliset tilat ja juhlaratkaisut. Vuosisatoja vanhan kantatilamme alkuperäinen omistaja pelasti aikoinaan kuninkaan hengen ja sai siksi tilat kuninkaalta lahjoituksena. Sen jälkeen tila on kulkenut pitkään saman suvun hallussa.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme