Jeppas Kirkkonummi - Vintti - Juhlatila & kokoustila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-100Tilavuokra alk. 980€

Jeppas - Wanha vintti

Tila kuin morsian!

Kantatila Jeppaksen Wanha vintti on maalaisromantiikkaa parhaimmillaan, ja se hurmaa juuri aitoudellaan. Wanha vintti tarjoaa puitteet monipuolisiin ja laadukkaisiin juhliin ja yritystapahtumiin. Seminaarit, kokoukset, häät sekä muut isommat juhlat saavat tunnelmaa tilan perinteikkäästä ilmeestä.

Salakapakka, peliluola vai 80-luvun disco?

Vintin säädettävä valaistus takaa tunnelman myös erilaisiin rennompiin illanviettoihin. Tila muuntuu hetkessä vaikkapa henkilöstön salakapakka -teemajuhliin, virkistyspäivän peli-iltaan tai 80-luvun hengessä järjestettäviin syntymäpäiviin! Vintillä on myös lava, jonne saa isommankin yhtyeen soittamaan.

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Vintti on käytössä huhtikuusta lokakuuhun. Ruokatarjoilut voit tilata yhteistyökumppanimme toimesta tai järjestää itse. Myös A-oikeudet ovat järjestettävissä.

  • Istuvat tilaisuudet 70 henkilöä
  • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet 100 henkilöä

Jeppas – pala maalaismiljöötä kaupungin kupeessa.

Jeppas tarjoaa tilat ja puitteet, mutta itse tapahtuman tekevät asiakkaat ja ihmiset. Jeppas sijaitsee rauhallisessa miljöössä ja vanhaa kantatilaa ympäröivät edelleen pellot ja laidunmaat. Suuresta navetasta on kunnostettu upea ja monipuolinen tila, jossa voit järjestää juhlasi, kokouksesi ja seminaarisi.

Jeppaksen tiloissa yhdistyvät historiallinen tunnelma sekä moderni tekniikka, mikä takaa, ettei mistään tarvitse tinkiä. Tilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien päässä, Kirkkonummen keskustan vieressä 1,5 km Länsiväylältä. Tilan yhteydessä on suurien piha-alueiden lisäksi iso parkkipaikka.

Yhteystiedot

Jeppaksenhaka 19 A, 02500 Kirkkonummi

Jeppas myyntipalvelu

040 080 2088
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 980€

Tilavuokra arkipäivä (ma-to)

  • Kesäkaudella alk. 1150 €
  • Talvella alk. 980 €

Tilavuokra viikonloppu (pe-la)

  • Kesäkaudella alk. 1680 €
  • Talvella alk. 980 €

Lisäpalvelut

Jeppas tarjoaa paitsi monipuoliset tilat, myös toimivat juhlaratkaisut. Tilaisuutesi kruunaa yhteistyökumppaniemme kanssa toteutetut catering- ja ohjelmapalvelut!

  • Catering
  • Ohjelma ja aktiviteetit
  • Esiintyjät
A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringOmat juomatOmat ruoatTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Jeppas

Jeppas tarjoaa monipuoliset tilat ja juhlaratkaisut. Vuosisatoja vanhan kantatilamme alkuperäinen omistaja pelasti aikoinaan kuninkaan hengen ja sai siksi tilat kuninkaalta lahjoituksena. Sen jälkeen tila on kulkenut pitkään saman suvun hallussa.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme