Jollas89 - Rantasauna omalla rannalla - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-10Tilavuokra alk. 580€

Jollas89 - Rantasauna

Josta paljon puhutaan, siitä paljon tykätään. Valloita vieraidesi sydämet ihastuvalla rantasaunalla!

Saunominen sopii tilaisuuteen, jos toiseenkin. Loppujen lopuksi ei taida olla tapahtumaa, johon suomalainen ei saunailtaa saa sisällytettyä!

Hotelli Jollas 89:n upeassa pihaympäristössä sijaitsevan suojellun saunarakennuksen arvellaan olevan peräisin jopa 1920-luvulta. Rantasaunassamme pääset kokemaan ovatko löylyt kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa rakennuksesta tavallista puusaunaa paremmat. Ehkäpä?

Rantasauna on loistava paikka intiimeille juhlille.

Nauti kesäyöstä kokouksen jälkeen tai pulahda hyytävään mereen pikkujoulujen kunniaksi. Kuvankauniissa miljöössä onnistuvat niin hääparin valokuvaukset kuin tunnelmalliset virkistyspäivätkin. Saunarakennukseen kuuluu:

  • Sauna
  • Pukuhuone
  • Terassi kalusteineen
  • Yksityisranta

Rantasaunan terassin grillissä paistat makkarat, maissit ja halloumit, mutta mikäli nauttisit ennemmin valmiista tarjoiluista, kokkimme hoitaa ruoanvalmistuksen puolestanne!

Yhteystiedot

Jollaksentie 89, 00850 Helsinki

Jollas89 myyntipalvelu

050 517 1590
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 580€

Tilavuokra 3 tunniksi alk. 580 €. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Takkatulen äärellä jatkat iltaa tai aloittelet rauhassa ennen löylyihin siirtymistä! Jollas 89:n Takkakabinetti on yksityistila yli 25 henkilön tilaisuuksille. Takkakabinetti soveltuu hyvin illanistujaisiin, kokouksiin ja juhliin ja sen voi yhdistää joko sisätiloissa sijaitsevan saunan tai erillisen Rantasaunan kanssa. Kabinetissa juhlit musiikin tahdissa, valmistat juomia omassa baarissa ja pulahdat virkistävään kylmäaltaaseen! Tästä ei puitteet saunaillalle parane.

MajoitusSaunaTerassi/ParvekeVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Jollas89 Hotelli

Jollas89 on sinua varten! Rauhallinen hotelli, upea juhlapaikka tai inspiroiva kokouspaikka - meillä järjestät kaikenlaiset yksityistilaisuudet ja tapahtumat. Upeista merenrantamaisemista löydät myös rantasaunan, jättikokoisen piha-alueen ja oman yksityisrannan. Jollas89 tarjoaa näyttävät ja uniikit puitteet elämäsi tärkeimpiin hetkiin.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme