Jollas89 / Juhlatilat

Tilavuokra alk. --,--€

Jollas89 / Juhlatilat

Kun näit tähdenlennon, esititkö toiveen? Toisitko sen, kun kello löi 11:11? Toiveen juhlia elämäsi tärkeintä päivää merenrannalla, lintujen laulaessa.  

Saapuessasi Jollas 89:n juhlatiloihin, näet edessäsi miljöön, jota et todennäköisesti osannut edes toivoa. Meiltä löydät kaksi erilaista lähes 300m2 kokoista juhlatilaa, Laajasalo-salin ja Pietarin, joista molemmista avautuu upea näkymä merelle läpi korkeiden ikkunoiden. Näyttävät puitteemme ovat täynnä mahdollisuuksia viettää ikimuistoisia hetkiä, tähtitaivaan alla. 

Suurta ja mahtavaa! Laajasalo-sali on viisi metriä korkea tila, jossa maljan kohottaa jopa 350 vierasta. Tuoleja tilasta löytyy 250 henkilölle ja pöytäpaikkoja 180 henkilölle. Valtavalla pihalla nautitaan kauniista maisemista ja iloisesta seurasta. Täällä järjestät isommatkin sukukokoukset, häät, virkistyspäivät sekä seminaarit ilman puutetta tilasta tai tunnelmasta! Leikittele mielikuvituksellasi ja järjestele tila esimerkiksi erilliseen ruokailutilaan, seurusteluhuoneeseen ja tanssilavaan – aamuyöstä päivä jatkuu, ei illasta. 

Tapahtumatila Pietarissakaan eivät neliöt menoa hidasta. Tilaa on 180 henkilölle juhlistaa… ihan mitä tahansa! Ovet avautuvat suoraan kesäterassille, jossa mieli lepää meren kohinassa ja tuoksussa. Varauduthan siihen, että saatat useampaan otteeseen kuulla ihasteluja juhlapaikastasi. Skumppalasit käteen ja kippis, Pietarissa järjestät unelmiesi tilaisuudet! 

Lähetä tarjouspyyntö ja suunnitellaan yhdessä lisää. Unohtumaton ympäristö ja toimivat tilat tapahtumallesi löytyvät Hotelli Jollas89:stä. Sinun juhlasi ovat meille sydämen asia! 

Yhteystiedot

Jollas89 myyntipalvelu p. 050 517 1590
Jollaksentie 89, 00850 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoCateringCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Jollas89 Hotelli

Jollas89 on sinua varten! Rauhallinen hotelli, upea juhlapaikka tai inspiroiva kokouspaikka - meillä järjestät kaikenlaiset yksityistilaisuudet ja tapahtumat. Upeista merenrantamaisemista löydät myös rantasaunan, jättikokoisen piha-alueen ja oman yksityisrannan. Jollas89 tarjoaa näyttävät ja uniikit puitteet elämäsi tärkeimpiin hetkiin.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousTilavuokra alk. --,--€
Katso tarjoustiedot