Jollas89 - Juhlatilat - Tunnelmaa meren äärellä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-250Tilavuokra alk. --,--€

Jollas89 - Juhlatilat

Kun näit tähdenlennon, esititkö toiveen? Toisitko sen, kun kello löi 11:11?

Saapuessasi Jollas 89:n juhlatiloihin, näet edessäsi miljöön, jota et todennäköisesti osannut edes toivoa. Meillä juhlit elämäsi tärkeintä päivää merenrannalla, lintujen laulaessa.

Jollas89:sta löydät kaksi erilaista lähes 300m2 kokoista juhlatilaa, Laajasalo-salin ja Pietarin, joista molemmista avautuu upea näkymä merelle läpi korkeiden ikkunoiden. Näyttävät puitteemme luovat edellytykset ikimuistoisille hetkille!

Laajasalo-sali

Suurta ja mahtavaa! Laajasalo-sali on viisi metriä korkea tila, jossa maljan kohottaa jopa 350 vierasta. Valtavalla pihalla nautitaan kauniista maisemista ja iloisesta seurasta. Täällä järjestät isommatkin sukukokoukset, häät, virkistyspäivät sekä seminaarit ilman puutetta tilasta tai tunnelmasta! Leikittele mielikuvituksellasi ja järjestele tila esimerkiksi erilliseen ruokailutilaan, seurusteluhuoneeseen ja tanssilavaan – aamuyöstä päivä jatkuu, ei illasta. 

  • Tuolit 250 henkilölle
  • Pöytäpaikat 180 henkilölle

Pietari

Tapahtumatila Pietarissakaan eivät neliöt menoa hidasta. Tilaa on 180 henkilölle juhlistaa… ihan mitä tahansa! Ovet avautuvat suoraan kesäterassille, jossa mieli lepää meren kohinassa ja tuoksussa. Varauduthan siihen, että saatat useampaan otteeseen kuulla ihasteluja juhlapaikastasi. Skumppalasit käteen ja kippis, Pietarissa järjestät unelmiesi tilaisuudet! 

Lähetä tarjouspyyntö ja suunnitellaan yhdessä lisää. Unohtumaton ympäristö ja toimivat tilat tapahtumallesi löytyvät Hotelli Jollas89:stä. Sinun juhlasi ovat meille sydämen asia!

Yhteystiedot

Jollas89 myyntipalvelu p. 050 517 1590 Jollaksentie 89, 00850 Helsinki

Jollas89 myyntipalvelu

050 517 1590
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoCateringCocktailHenkilökuntaMajoitusPöytiintarjoiluTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Jollas89 Hotelli

Jollas89 on sinua varten! Rauhallinen hotelli, upea juhlapaikka tai inspiroiva kokouspaikka - meillä järjestät kaikenlaiset yksityistilaisuudet ja tapahtumat. Upeista merenrantamaisemista löydät myös rantasaunan, jättikokoisen piha-alueen ja oman yksityisrannan. Jollas89 tarjoaa näyttävät ja uniikit puitteet elämäsi tärkeimpiin hetkiin.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme