Jollas89 / Kokoustilat

Kokouspaketit alk. 39€/hlö

Jollas89 / Kokoustilat

Yks risti kaks Joiku valinnaks, yks risti viis kokous käyntiin siis!  

Yleensä joikua esiintyy vain Lapissa, mutta nyt ei tarvitse matkata kuin Helsingin Jollakseen löytääkseen jopa kolme Joikua. Ei kahta ilman kolmatta – tälläkään kertaa.  

Joiku -kokoushuoneemme ovat omiaan kokouksien, luentojen tai seminaarien järjestämiseen. Tilamme muuntautuvat erinomaisesti erilaisiin tarpeisiin ja voitte esimerkiksi yhdistää käyttöönne kaksi kokoustilaa. Oli kyseessä pieni tai isompi tilaisuus, meillä se järjestyy! 

Joiku 1 ja 2 ovat kooltaan yli 60 neliötä ja pöytäjärjestyksestä riippuen tiloihin mahtuu noin 30 henkilöä. Joiku 2:n ja 3:n yhdistämällä tilaisuutta viettää puolestaan noin 60 henkilöä ja tilaa on yli 100 neliötä. Kaikki kokoushuoneet ovat hulppeasti 5 metrin korkuisia. Meillä ei katto tule vastaan – suorituskyvyssäkään! 

Yhteistyöstä voimaa! Kokoushuoneidemme vierestä löydät myös kaksi ryhmätyöskentelytilaa, Meikin ja Diilin, jotka saatte tarvittaessa käyttöönne. Meikki on intiimi tila, josta voi ihastella maisemia suurelle pihalle ja Diilissä molemmin puolin huonetta olevat ikkunat luovat valon ja mukavuuden tunnelmaa.  

Tuo tiimisi tai tärkeä asiakkaasi Jollakseen ja tee arjesta yhtä juhlaa. Kun yhdistetään perinteinen kokoushuone ja inspiroiva miljöö, lopputuloksena ei voi olla kuin priimaa. Jollas89 on sinua ja tilaisuuksiasi varten! 

Yhteystiedot

Jollas89 myyntipalvelu p. 050 517 1590
Jollaksentie 89, 00850 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 39€/hlö

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoCateringTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Yritystapahtumat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Jollas89 Hotelli

Jollas89 on sinua varten! Rauhallinen hotelli, upea juhlapaikka tai inspiroiva kokouspaikka - meillä järjestät kaikenlaiset yksityistilaisuudet ja tapahtumat. Upeista merenrantamaisemista löydät myös rantasaunan, jättikokoisen piha-alueen ja oman yksityisrannan. Jollas89 tarjoaa näyttävät ja uniikit puitteet elämäsi tärkeimpiin hetkiin.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousKokouspaketit alk. 39€/hlö
Katso tarjoustiedot