bmd
bmd

Trap Factory / Juhlatila

Älä anna pienistä pakohuoneistaan tunnetun elämyspalvelun hämätä, Trap Factoryn hulppeassa juhlatilassa järjestät illallisjuhlat ja uniikit cocktail-tilaisuudet jopa sadoille vieraille.

Trap Factoryn moderni juhla- ja kokoustila on houkuttelevan persoonallinen miljöö hääjuhlille, sukujuhlille, pikkujouluille, syntymäpäiväjuhlille… Entiseen pajatilaan rakennettu juhlatilamme on kooltaan yli 300m2!

Industrial-henkisessä tilassamme juhlat jatkuvat läpi yön eikä naapureiden paheksuvista katseista tarvitse kantaa huolta. Sijainti rauhallisella alueella mahdollistaa irtaantumisen kaupungin kiireestä – kuitenkin vain 10 minuutin automatkan päässä Helsingin keskustasta.

Trap Factoryn juhlatilassa on järjestetty kaikenlaisia yksityistilaisuuksia ja tapahtumia. Ehkä sinulla on mielessäsi jokin juhlatilaisuus, joka repertuaaristamme vielä puuttuu? Palveluihimme kuuluu tapahtumatuotanto aina ohjelman suunnittelusta oheispalveluiden järjestämiseen ja tiloissamme onkin toteutettu mm. useita katettuja illallistapahtumia jopa 120 vieraalle sekä tunnelmallisia konsertteja peräti 350 henkilölle. Tilat soveltuvat kuitenkin myös pienempiin tilaisuuksiin.

Juhlatilaisuutesi viimeistelee yhteistyökumppanimme Tommi’s Kitchenin ensiluokkainen cateringpalvelu ja juomapuoli hoituu paikallisen pienpanimon ihanan huurteisilla oluilla. Tiloihin voit halutessasi tuoda myös omat ruoka- ja juomatarjoilut.

Me Trap Factorylla innostumme juhlista kuin juhlista ja olemme mieluusti mukanasi luomassa tilaisuudestasi uniikin, kokonaisvaltaisen elämyksen! Pakohuonepelimme ovat muunneltavissa erityyppistiin juhliin sopiviksi ja halutessasi voimme piilottaa pakohuoneeseen vaikkapa pienen lahjan synttärisankarille tai kuohuviinipullon laseineen tulevalle sulholle/morsiamelle.

Lähetä tarjouspyyntö ja suunnitellaan yhdessä lisää!

Yhteystiedot

Trap Factory myyntipalvelu p. 045 163 2206
Metallimiehenkuja 6 D, 02150 Espoo

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 1400€

Tilavuokra vaihtelee tapahtuman tyypistä ja lisäpalveluista riippuen.

Lisäpalvelut

Persoonallinen juhlatila vaatii persoonallista ohjelmaa! Järjestämme juhlatilaisuuteesi haluamasi oheispalvelut kuten DJ:n, bilebändin tai taikurin. Tilojen, aktiviteettien ja ohjelman lisäksi saat meiltä myös tarjoilut, joten teidän ei tarvitse murehtia muusta kuin löytää paikalle. Lisäksi saatavilla on panimokierroksia sekä olut-tastingeja yhteistyössä paikallisen Olarin pienpanimon kanssa.

Autamme mielellämme suunnittelussa aina kattauksesta ohjelmanumeron valintaan!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Trap Factory

Uniikki ja autenttinen yksityistilakokonaisuus pääkaupunkiseudun sykkeessä. Trap Factoryssa modernit elämykset yhdistyvät vanhan konepajan rustiikkiseen tunnelmaan.

Tutustu yritykseen
UKK

Onnistuuko pakohuoneiden suorittaminen myös juhlavaatteissa?

Onnistuu! Pelit ovat pelattavissa myös korkokengissä ja juhlavaatteissa. Varaamme sinulle tässä tapauksessa pelin, jossa ei ole ryömimistä tai muuta vastaavaa.

Voiko Trap Factoryn tiloihin tulla tutustumiskäynnille?

tarjousTilavuokra alk. 1400€
Katso tarjoustiedot