Luomuspaja - Virkistyspäivän paketti - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-100Virkistyspäivä alk. --/hlö

Luomuspaja - Virkistyspäivän paketti

Taiteilua, luovuutta ja tiimihengen luomista – onko parempaa virkistyspäivää!

Tarvitseeko työyhteisösi hetken hengähdystä arjesta virkistyspäivän muodossa? Luomuspajan mielenkiintoisten työpajojen parissa aika pysähtyy uusien taitojen tai yhteisen tekemisen äärelle! Nahkatöitä vai saippuanvalmistusta? Toimintaa tiimiradalla vai friman ikioman toteemin rakennusta? Valitkaa sopiva paja ja nauttikaa virkistyspäivästä!

Virkistyspaketti sisältää:

  • Valitsemanne työpaja
  • Viihtyisät tilat lähellä Turun keskustaa
  • Virkistyspaketti 10-100 henkilölle

Meidän kauttamme saatte päivään myös ruokailun ja kahvitukset yhteistyökumppaniltamme Crema Cateringiltä!

Tässä muutamia esimerkkejä virkistypäivien ohjelmaksi:

Kädentaito-ohjaus haluamallanne taidolla

Valitse virkistyspäiväänne sopiva kädentaitopaja lukuisista sesongin mukaan vaihtuvista tekniikoista, kuten: makrameetyöt, saippuanvalmistus, lasikapussikorut, munankuorimosaiikki, betonityöt, nahkakorut, astiakorut, erilaiset kranssit sekä tuftaus. Voit myös tiedustella tekniikkaa, jota juuri teidän porukkanne on halunnut päästä kokeilemaan!

Tiimiradat – Aivonystyrät ja lihassolut, töihin sieltä!

Kisailua leikkimielisesti pienissä joukkueissa erilaisia tehtäviä suorittaen! Toiminnalliset rastit voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti sisältämään joko liikunnallisia ja toiminnallisia tehtäviä tai myös älyä ja keskittymistä vaativia tehtäviä.

Tiimi-toteemissa rakennetaan uusi koriste työpaikan kahvihuoneeseen!

Tässä ohjelmassa jokainen tiimin jäsen saa tehdä oman palansa toteemiin tai pala voidaan tehdä pienryhmissä. Aiheesta riippuen toteemin osa voi kuvastaa omia vahvuuksia, luonteenpiirrettä tai tiimin työskentelytapoja. Työskentelyyn on valittavissa luonnonmateriaalit sekä lukuisat välineet (maalit, liimat, puukot ym).

Lopuksi toteemi kasataan yhdessä ja jokainen vuorollaan saa kertoa omasta/ryhmän toteemin osastaan. Parasta? Toteemista saatte mukavan muiston vietetystä päivästä vaikkapa työpaikan kahvihuoneeseen!

Luonnonkosmetiikan valmistus – ekovoiteet on in!

Miltä kuulostaisi valmistaa ikioma kosmetiikkatuote? Luonnonkosmetiikan valmistus voidaan tehdä valmiiksi kerätyistä aineksista tai aloittaa ohjaus koko ryhmän yhteisellä materiaalin poiminta-retkellä. Kysy lisää, ohjauksesta vastaa Vihreä ilo -yrityksen Virpi.

Yhteystiedot

Paimalantie 38, 20380 Turku

Luomuspaja myyntipalvelu

040 660 5605
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Virkistyspäivä alk. --/hlö

Lisäpalvelut

AstiastoCateringHiki pintaanOmat juomatOmat ruoatSisälläTV / ValkokangasUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Turku
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Luomuspaja

Luomuspaja on kädentaitojen monitoimipaja. Tarjoamme kädentaito-ohjauksia (pajat, kurssit ja kerhot) sekä muun muassa yritysten virkistyspäiviä, polttareita ja muita tapahtumia. Meiltä voi myös vuokrata pelkän tilan, esimerkiksi juhlien järjestämiseen!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme