Megazone Helsinki - Laserpeli - Happens

Megazone Helsinki - Laserpeli

Energiakatu 3, 00180 Helsinki Salmisaaren Liikuntakeskus

Megazone Helsinki - Laserpeli

Mars, taisteluasemiin!

Vapaapäivä, synttärit tai virkistyspäivä, eikä mitään tekemistä? Nimikin jo sen kertoo – Megazonesta ei menoa tai meininkiä puutu! 

Megazone tarjoaa elämyksiä kaikille seikkailunhaluisille ja peliareenalla sinua odottaa todellinen tunteiden kirjo. Tätä jännittävää laserpeliä pelataan hämärästi valaistulla areenalla, jossa pelaajat pukevat ylleen huipputeknologialla varustetut peliliivit ja saavat käyttöönsä vaarattomat mutta realistiset laseraseet – pelaajat keräävät pisteitä joukkueelleen ampumalla vastustajien liivejä sekä tuhoamalla heidän tukikohtansa. 

Nappaa ase kainaloon ja pelasta maailma vihollisen käsistä!

Tämä joukkuepeli saa adrenaliinin virtaamaan ja toimii loistavasti pienenä irtiottona arjesta täysin toisenlaiseen maailmaan. Suuntaa meille yhdessä ystävien, perheen tai työporukan kanssa – Megazone ei jätä ketään kylmäksi, ei lapsia eikä aikuisiakaan! 

Avaimet tämän taistelun voittoon ovat käsissäsi, kun toimit yhdessä joukkueesi kanssa, pysyt valppaana ja pyrit olemaan yhden askeleen vastustajaasi edellä. Megazonessa koet ainutlaatuisia hetkiä, onnistumisen tunteita ja saat todellisen kokemuksen tiimityön voimasta, hauskuutta unohtamatta.   

Salmisaaren liikuntakeskus tarjoaa Megazonen lisäksi muun muassa seikkailuminigolfia, seinäkiipeilyä ja pakohuonepelejä, joilla huipennat hauskan päivän! 

Megazone on henkeä salpaava seikkailu, jota et halua jättää välistä! 

Yhteystiedot

Energiakatu 3, 00180 Helsinki Salmisaaren Liikuntakeskus

Megazone Helsinki myyntipalvelu

050 595 4094
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Laserpelit alk. 10€/hlö

Avoimet pelit

  • 1 peli 10€/hlö
  • 2 peliä 18€/hlö
  • 3 peliä 25€/hlö

Avoimia pelejä järjestetään joka päivä aukioloaikoina. Peleihin voit osallistua joko yksin tai ryhmän kanssa. Vastusta ja peliseuraa saat muista osallistujista.

Yksityispelit

  • 22 min 270€
  • 60 min 595€
  • 90 min 870€

Yksityispeleissä koko pelialue on varattu ryhmän yksityiskäyttöön. Kerrallaan pelaamaan mahtuu 33 henkilöä. Yksityistilaisuuksissa pelien määrä ja kesto määräytyy ryhmäkoon mukaan.

Lisäpalvelut

Megahauskaa kokonaisuutta vailla?

Meillä järjestät myös vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat, polttarit, luokkaretket tai virkistyspäivät. Ryhmille suunniteltujen pakettiemme avulla tilaisuuksien järjestäminen onnistuu silmänräpäyksessä – hauskuus ja hyvä mieli ovat nopeasti taattuja! 

Ei yhtä ilman kahta! Tuplaa elämys ja varaa peräkkäiset pelit Megazoneen ja Prison Island -vankilaseikkailuun. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

EsteettömyysOmat juomatOmat ruoatSaunaTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tuplasti hupia!

Arvostelut

Everybody loved it! Everybody! So much that they want to come again. The thing is that everyone can participate and you don't have to be an athlete.

Sofia, 27

We had a team event in the lasertag part of megazone! It was absolutely amazing with great quality equipment and map layout...

Janne, 32

Tapahtumat

Megazone

Megazone on hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikää ja kuntoa katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Ensimmäinen Megazone-laserpeliareena avattiin Suomeen jo vuonna 1993.

Tutustu yritykseen
UKK

Kenelle Megazone sopii?

Megazone sopii lähtökohtaisesti kaikille 7-99 vuotiaille! Myös nuoremmat pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan vanhempiensa tai sisarustensa kanssa.

Voiko raskaana oleva osallistua Megazoneen?

Kuinka monta pelaajaa Megazoneen mahtuu kerralla?

tarjousLaserpelit alk. 10€/hlö
Katso tarjoustiedot