Päivävuokra alk. 1590€

Ensi Linja Juhlasali

Taianomaiset juhlat vaativat arvokkaan tunnelman ja arvokas tunnelmaa vaatii perinteitä henkivän juhlasalin!

Kallion sydämessä, vuonna 1898 rakennetussa linnamaisessa rakennuksessa, sijaitsee upea NewCo Cafén juhlasali, jossa vietät unohtumatonta juhlapäivää.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on kuin juhliesi haltijakummi ja varmistaa, että tilaisuutesi on kuin saduista. Jokainen yksityistilaisuuteesi liittyvä toive on meille tärkeä ja toteutamme toiveesi pitkällä kokemuksella. Otamme vaativimmatkin haasteet vastaan, jotta voimme mahdollistaa sinulle rauhan keskittyä vain vieraidesi kanssa viettämääsi aikaan.

Juhlasalissamme järjestyvät häät, juhlat, karonkat ja muut merkkipäivät sekä istuvat illalliset ja kahvitilaisuudet. Meillä on vietetty myös muun muassa lähes 100 henkilön pikkujouluja ja erilaisia kokoustilaisuuksia. Juhlasalissa on myös esiintymislava tekniikoineen. Kesällä sisäpihallemme on mahdollista pystyttää näyttävä juhlateltta, jolloin syntyy vertaansa vailla oleva juhlapaikka vaikkapa ikimuistoisille kesähäille.

“Kuulostaa kerrassaan upealta, mutta entäs ne tarjoilut?”

Oma pitopalvelumme loihtii fantastiset tarjoilut juhlaan kuin juhlaan! Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineemme varmistavat ainutlaatuisen makuelämyksen. Teemme ruokaa suurella rakkaudella ja intohimolla. Meille tärkeää on itse alusta alkaen tehty puhdas ruoka ja tarjoammekin erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja laidasta laitaan – vai pitäisikö sanoa lautasesta lautaseen.

Tervetuloa nauttimaan täyden palvelun tilaisuuksista! Lähetä tarjouspyyntö ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi juhlapäivä.

Yhteystiedot

NewCo Café myyntipalvelu p. 040 081 3152
Ensi Linja 1, 00530 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 1590€

Varattavissa arkisin klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin klo 24 asti. Vuokra-aika enintään 8 tuntia.

Lisäpalvelut

Älä juokse pää kolmantena jalkana! Meidän kauttamme saat tilattua kaiken henkilökunnasta koristeisiin, somistuksiin ja kalusteisiin. Poppia, rockia, komiikkaa vai toimintaa? Tilaa myös viihdyttävät esiintyjät ja hauskat ohjelmapalvelut vaivattomasti. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ensi Linjan juhlatilat

Ensi Linja Kellarisali ja Juhlasali ovat Catering Ganache -pitopalvelun hallinnoimia monikäyttöisiä yksityistiloja aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Takuulla mieleenpainuvat makuelämykset kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin saat mainiolla asiakaspalvelulla maustettuna!

Tutustu yritykseen
tarjousPäivävuokra alk. 1590€
Katso tarjoustiedot