Nuuksion Taika – Selviytyjän virkistyspäivä -paketti - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-40Virkistyspaketti alk. 95€/hlö

Nuuksion Taika – Selviytyjän virkistyspäivä -paketti

Onko tässä ainekset kaikkien aikojen virkistyspäivään? Se selviää kokeilemalla!

Mitä on elämä metsän keskellä ilman älypuhelimia tai muita nykyaikaisen toimistorakennuksen ylellisyyksiä? Kommunikointi ja yhdessäolo puhtaassa luonnossa, aidosti läsnä ollen, kuitenkin hauskanpitoa unohtamatta. Koe liikunnantäyteinen virkistyspäivä Nuuksiossa!

Selviytyjän resepti: virkistyspaketin ohjelma

Virkistyspäivän ohjelmassa korostuu Nuuksion ainutlaatuinen luonto. Tuo moderniin työympäristöön tottunut henkilökuntasi testaamaan selviytymistaitoja metsässä! Hauskuus taattu, ja tiimityötaidotkin tulevat tarpeeseen. Ohjelmaan sisältyy yhteensä 3 tuntia ulkoilua ja yhdessäoloa:

  • 90 minuuttia patikointia ja selviytymistaitoja metsässä
  • 60 minuuttia herkuttelua nuotiolla
  • 30 minuuttiakävelyä lähtöpaikalle
  • Lisäohjelmaksi voitte valita mm. työelämän selviytymistaitoja, jousiammuntaa, musisointia ja kädentaitoja 30-120 minuutiksi

Liikkeelle jaloin tai Fatbikeilla

Virkistyspäivä alkaa kokoontumisella Salmen ulkoilualueella, jossa opas tavataan ja valmistaudutaan lähtemään matkaan joko kävellen tai Fatbike-pyörillä.

Elämyksellinen patikkaretki metsään

Patikkaretki nuotiopaikalle on neljän kilometrin mittainen. Opas kertoo matkan varrella tarinaa Nuuksion luonnosta ja tutustuttaa teitä selvitymistaitoihin, kuten tulentekoon ilman tulitikkuja, hätämajoitteen rakentamiseen ja villiyrttien ja sienien etsintään. Aikaa matkantekoon on varattu 1,5 tuntia – muista kunnon varusteet!

Tauon paikka – keräännytään nuotiolle

Tarjoilut nautitaan missäs muuallakaan kuin nuotiolla. Kahden nuotion ympärille mahtuu istumaan jopa 40 henkilöä. Pientä luksusta kuuluu tietysti tähänkin virkistyspäivään: tarjoilut ovat nuotiopaikalla valmiina. Tarjolla on luontoteeman mukaisesti kala-, riista tai kasviskeittoa Nuuksioleivän kanssa sekä nokipannukahvit tai yrttijuoma ja Wäinönpullat. Ai että, luonnossa pienen reippailun jälkeen kaikki maistuu niin herkulliselta!

Wäinölä pelastaa, kun sää yllättää

Huonolla säällä on mahdollisuus ruokailla sisällä Wäinölän tunnelmallisessa hirsituvassa. Sisällä on tilaa 45 henkilölle neljän suuren pöydän ääressä. Ruoat ovat tarjolla eteistilassa, josta voi mennä syömään ulos nuotiolle tai sisälle, ei siis huolta vaikka taivas ei antaisi parastaan! Toki todelliset selviytyjät mitataan pikkusateessa, vai kuinka?

Lisäohjelmaa päivän kruunuksi

  • Selviytymistaitoja työelämään: 30 tai 60 min. Tietoisuustaitoja ja harjoitteita metsän helmassa. Oppaan kanssa tai omatoimisesti.
  • Jousiammunta: 30-60 min. Oppaan kanssa tai omatoimisesti (ohjeet ja video).
  • Kädentaitoja: Miniryijyn valmistaminen tai avaimenperän huovuttaminen.
  • Musisointia: Pelimanni soittaa, laulaa ja laulattaa.

Aika palata – kiitos päivästä!

Paluureitti on lyhimmillään 1 km hiekkatietä pitkin, mutta takaisin voi myös kulkea pidempää reittiä metsän kautta. Sovitaan yhdessä sopivasta vaihtoehdosta teille!

Yhteystiedot

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

Nuuksion Taika myyntipalvelu

050 505 0869
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Virkistyspaketti alk. 95€/hlö

  • Virkistyspaketti alk. 95 €/hlö, vähintään 10 henkilön ryhmä

Lisäpalvelut

CateringHiki pintaanUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Tyky- ja virkistyspäivät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Nuuksion Taika

Nuuksion Taika on kotimainen vastuullinen perheyritys. Me haluamme tarjota asiakkaillemme luonnon lumoa ja hyvää oloa! Meiltä saat kattavat kokous- ja juhlapalvelut sekä virkistyspäivät ja muut yksityistilaisuudet tarjoiluineen ja ohjelmineen.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme