Nuuksion Taika - Villa Paratiisi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-20Majoitus alk. 780€/10hlö

Nuuksion Taika – Villa Paratiisi

Katso ajankohtainen varaustilanne tästä!

Miltä kuulostaisi duuniporukan irtiotto upeassa järvenrantahuvilassa?

Villa Paratiisi on täydellinen paikka irtautua arjesta työkavereiden kesken, olla yhdessä ja rentoutua. Järven rannalla Nuuksion kansallispuiston kainalossa sijaitseva huvila soveltuu sekä kokoukseen, virkistyspäivään että henkilökunnan rentoon juhlaan. Huvila tarjoaa upeat puitteet yhteiseen oleskeluun tai hieman totisempaankin meininkiin!

Nuuksion parhaat palat suoraan takapihalta

Huvilasta pääsee kulkemaan Nuuksion erämaihin ja rannasta soutelemaan ja melomaan. Lähde tilaisuuden ohessa opastetulle retkelle metsään tai vesille, opettele selviytymistaitoja luonnossa ja tutustu kansanperinteisiin. Rentoudu saunan ja paljun lämmössä, nauti tulilla valmistettua villiruokaa ja yövy luonnon helmassa. Paratiisi sanan varsinaisessa merkityksessä!

Kapasiteetti

Päärakennuksessa on avara tila suurilla ikkunoilla, jossa mahtuu kokoustamaan ja ruokailemaan 20 henkilöä, kesäkaudella myös katetulla terassilla on hyvin tilaa ruokailla.

Saunan ja paljun kautta unille

Järvihuvilan puulämmitteisen saunan lauteille mahtuu 7 henkilöä ja samoin lisämaksusta saatavaan lämminvesipaljuun. Saunamakkarat grillataan rennosti katetun kesäterassin tulisijalla. Saunan väsyttämä kroppa yöpyy levollisesti huvilan, pihamökkien ja rannan laavun sängyissä. Mutta toki saunominen ilman yöpymistäkin on täysin ok!

Villa Paratiisi on enemmän kuin mökki

  • Tilava olohuone
  • Hyvin varusteltu keittiö
  • Viihtyisät saunatilat
  • Suuret terassit
  • WiFi, kokousvarustus
  • Liinavaatteet ja ulkoiluvälineitä vuokrattavissa

Yhteystiedot

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

Nuuksion Taika myyntipalvelu

050 505 0869
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Majoitus alk. 780€/10hlö

  • Majoitus vuorokausi alk. 780 €/4 huonetta
  • Majoitus vuorokausi alk. 980 €/6 huonetta

Lisäpalvelut

Vuokraa SUP-laudat tai lumikengät tai vietä kokonainen päivä aktiivisesti luonnon äärellä! Metsäretki fatbike-pyörillä, jousiammuntaa, kalliolaskeutumista tai sään yllättäessä joogaa sisätiloissa – itseasiassa kaikkea löytyy perinteisestä kansanmusiikista sirkustaitojen opetteluun. Kysy lisää!

ÄänentoistoAstiastoCateringMajoitusOmat juomatOmat ruoatSaunaSisälläSomistusTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Kokoukset ja seminaarit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Nuuksion Taika

Nuuksion Taika on kotimainen vastuullinen perheyritys. Me haluamme tarjota asiakkaillemme luonnon lumoa ja hyvää oloa! Meiltä saat kattavat kokous- ja juhlapalvelut sekä virkistyspäivät ja muut yksityistilaisuudet tarjoiluineen ja ohjelmineen.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme