Nuuksion Taika - Wäinölä Juhlatila Nuuksio - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-40Päivävuokra alk. 450€

Nuuksion Taika – Wäinölä

Kokouspäivä tai juhlatilaisuus? Mikset viettäisi sitä luonnon helmassa!

Wäinölä on ainutlaatuinen tapahtuma- ja juhlatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Wäinölä muuntuu moneksi, vietit sitten synttäreitä, polttareita, häitä, koko perheen juhlia tai kokouspäivää. Päälle ripaus tunnelmointia nuotiolla – what a bliss!

Koe Wäinölän ainutlaatuinen hirsirakennus

Wäinölä on saanut nimensä Kalevalan suuren sankarin Väinämöisen kotikylästä ja se on rakennettu rautakauden henkeen. Wäinölässä suomalaiset perinteet ja kädentaidot on kunniassa, hirret on veistetty käsin, rautaosat ovat sepän takomia ja tulisija muurarin taidonnäyte. Siis todellinen nähtävyys jo itsessään!

Kapasiteetti

Taljoilla ja vanhoilla ryijyillä peitetyille penkeille neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 40 ruokailijaa. Enintään 24 henkilön ryhmälle kaikki pöydät yhdistetään yhdeksi suureksi juhlapöydäksi ja alle 14 henkilön ryhmällä kaksi pöytää voidaan laittaa yhteen.

Kokoukset: Wäinölässä aika pysähtyy ja ajatuksille on tilaa

Wäinölä sopii hyvin inspiroivan kokouspäivän pitopaikaksi. Esityksiä varten Wäinölässä on iso kuvaruutu, valkokangas sekä fläppitaulu. Wäinölän henkeen sopii myös työskentely ilman tekniikkaa, pöydille voi levittää paperiliinat, joihin kirjaataan tärkeät asiat. Pöydät voidaan sijoittaa neliöön tai yhdistää yhdeksi suureksi pöydäksi keskelle tilaa.

Wäinölän pitopöydästä herkut joka hetkeen

Kauttamme järjestyvät herkulliset tarjoilut aamupalasta neljän ruokalajin illalliseen. Tarjoamme kasvisruokaa sekä kotimaista riistaa ja kalaa. Raaka-aineemme ovat etupäässä lähiruokaa mm. metsäsieniä ja villiyrttejä. Valitse Wäinölän pitopöytä, Ahdin, Tapion tai Mielikin ateria, maistuva keitto tai herkullinen piiras ja nuotiolle riistamakkarat, letut ja nokipannukahvit. Kylkeen saatte tuoda omat juomat!

Nuotiotunnelmaa ja järvinäköala – kuuluu asiaan!

Wäinölä sijaitsee mäen päällä järvinäköallalla. Wäinölän pihapiirin nuotiopaikoilla voi aloitella juhlat ja tapahtumat, istuskella tulen äärellä, nauttia nokipannukahvit tai kunnon aterian. Tämänkin kaiken voit kokea vaikkapa vain perheen kesken tai koko organisaation voimin! Kahdelle nuotiopaikalle mahtuu jopa 100 henkilöä.

Yhteystiedot

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

Nuuksion Taika myyntipalvelu

050 505 0869
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 450€

 • Su-pe alk. 450-650 €/päivä
 • La alk. 850 €/päivä

Lisäpalvelut

Wäinölän pidot

Hauskaa mutta perinteistä ohjelmaa tilaisuutta piristämään – valitse Wäinölän pidoista mieluisin kokouspäivän tai yritystapahtuman ohjelmaksi! Pitojen kesto on 3 tuntia, siihen sisältyy kolmen ruokalajin ateria sekä kahden esiintyjän ohjelma.

Kalevalapidot muinaiseen tapaan

 • Sukella esi-isiemme menneisyyteen ja osallistu ikiaikaisiin Kalevala-pitoihin
 • Juhlamestarina metsän kuningas, runonlausuja Tapio ja hänen emäntänsä, laulun taitaja Mielikki
 • Wäinölän tuvan herkut: tumma leipä graavikalan kera, peuraa, metsäsieniä ja nuotiojuureksia sekä loppuun omena-kaura-herkku

Viikinkipidot rautakauden tapaan

 • Hyppää Wäinölän villiin maailmaan ja osallistu hurjiin Viikinkipitoihin
 • Seremoniamestarina viikinkipäällikkö Harald ja hänen ehtoisa emäntänsä Helga
 • Wäinölän tuvan herkut: merenkulkijan leipää sillin kera, lammasta laudalla, metsäsieniä sekä kaalia ja lopuksi meheviä rahkalettuja hunajan kera

Talonpoikaispidot 1900-luvun tapaan

 • Astu sisään entisajan rahvaan tunnelmaan ja osallistu sydämellisiin talonpoikaispitoihin
 • Juhlamestarina piikatyttö Hulda ja hänen renkipoikansa Jalmari
 • Wäinölän tuvan herkut: ruisleipä savumuikun kera, hirvipata, jonka lisukkeena metsäsieniä ja uunijuureksia sekä lopuksi uunijuustoa mustikkahillon kera
ÄänentoistoAstiastoCateringOmat juomatOmat ruoatSisälläSomistusTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Nuuksion Taika

Nuuksion Taika on kotimainen vastuullinen perheyritys. Me haluamme tarjota asiakkaillemme luonnon lumoa ja hyvää oloa! Meiltä saat kattavat kokous- ja juhlapalvelut sekä virkistyspäivät ja muut yksityistilaisuudet tarjoiluineen ja ohjelmineen.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme