1-15Työpaja alk. 98€/hlö

Paja Design / Korutyöpaja

Erilaiset korut symboloivat monenlaisia asioita ja ovat usein kantajalleen merkityksellisiä tavalla tai toisella. Esimerkiksi sormuksen uskotaan rakkauden lisäksi symboloivan jatkuvuutta: sen kehällä ei ole alkua eikä loppua.

Entä, jos sormuksesi saisi vieläkin suuremman merkityksen? Entä, jos se olisi sinun tai sinulle tärkeän ihmisen tekemä?

Paja Designin Korytyöpajassa rentoudut heittäytymällä kädentaitojen pariin! Meillä pääset suunnittelemaan, sahaamaan ja viilaamaan oman hopeasormuksesi.

Tarjoamme työpajoja erilaisille ja erikokoisille ryhmille. Pajamme sopivatkin erinomaisesti työporukan virkistyspäivään, illanviettoon tai polttareiden ohjelmanumeroksi! Kurssin kesto on noin 3 tuntia.

Valitsettepa sitten nahkatyöpajan tai hopeakorutyöpajan, lupaamme, että jokainen osallistuja saa lähtiessään mukaansa jotain itse tekemäänsä! Kurssimme tarjoavat jokaiselle jotakin: aloittelija oppii nopeasti helpoista ohjeistamme, kun taas käsistään näppärämpi saa vapaasti päästää luovuutensa lentämään!

Pajallemme mahtuu enintään 8 kurssilaista, mutta isommille ryhmille (max. 15 hlö) tulemme pitämään kurssin esimerkiksi työpaikallenne tai muuhun sopivaan yksityistilaan. Kerro tilaisuudestasi lisää tarjouspyynnössä niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Yhteystiedot

Eerikinkatu 18, 00100 Helsinki

Paja Design myyntipalvelu

044 522 0674
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Työpaja alk. 98€/hlö

  • kesto n. 1,5h
  • max. 8 hlö (isommille, enintään 15 henkilön ryhmille tulemme pitämään kurssin muuhun sopivaan paikkaan)

Lisäpalvelut

Sinä kerrot tilaisuuden ja teeman, me räätälöimme sinne sopivan työpajan toiveidesi mukaan! Sormustyöpajassamme taiteilet näyttävän ja itsesi näköisen hopeasormuksen – kukapa olisi uskonut, että itse tehty! Mahtava lahjaidea esimerkiksi pariskunnalle, mutta upeat hopeasormukset voi taiteilla myös yhdessä ystävän tai perheenjäsenen kanssa. Put a ring on it!

  • Sormustyöpaja kahdelle

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Paja Design

Paja Design on kahden taitavan koruammattilaisen perustama korutyöpaja, jossa ryhmät pääsevät haastamaan itseänsä ainutlaatuisen taiteen parissa. Paja sijaitsee Kampissa ja sen autenttinen ympäristö luo harvinaisen ikimuistoisen tunnelman ikimuistoiselle elämykselle.

Tutustu yritykseen
tarjousTyöpaja alk. 98€/hlö
Katso tarjoustiedot