1-50Saunatilat alk. 290€

Pasilan Sauna

Oletko valmis kruunaamaan itsesi saunalauteiden ruhtinaaksi?

Pasilan Sauna sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien Länsi-Pasilassa. Tämä valoisa ylimmän kerroksen tila on 200 m2 kokoinen. Saunatila jakaantuu kahteen huoneeseen: isompaan videotykilliseen neuvottelutilaan sekä oleskelutilaan, jossa on sohvaryhmiä rennompaan oleiluun.

Mitä siis vielä odotat? Pasilan Sauna soveltuu erinomaisesti kokoustamiseen, yritys- ja edustustilaisuuksiin, saunailtoihin, polttareihin ja muihin juhlatilaisuuksiin. Pasilan Saunassa on kaksi saunaa sekä kaksi erillistä pukutilaa. Tilassa on myös parveke, jossa voi käydä vilvoittelemassa löylyjen välissä.

Lisäpalveluna tilaisuuteen on mahdollista tilata ruokamenut ja tarvittaessa myös tarjoiluhenkilökunta. Räätälöimme mielellämme menun tai muut tarjoilut juuri teidän toivomallanne tavalla. Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juomien ja tarjoilujen tuominen on myös sallittua.

Tervetuloa viihtymään!

Yhteystiedot

Fredriksberginkatu 2, 00240 Helsinki

Mäkelänkadun Sauna myyntipalvelu

050 300 4774
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Saunatilat alk. 290€

Päiväsauna klo 10-15

  • 290 € (ma-su)

Iltasauna klo 16-01

  • 540 € (su-to)
  • 740 € (pe-la)

Lisäpalvelut

Nauti olostasi ja jätä hikoilu saunan lauteille! Tilaa kauttamme tarjoilut, henkilökunta ja somistukset tilaisuuteenne, niin aikaa jää muuhunkin kuin turhaan stressaamiseen. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

  • Catering-palvelu
  • Henkilökunta
  • Somistukset

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Mäkelänkadun Sauna

Tervetuloa Stadin parhaisiin löylyihin! Meillä järjestät kaikenlaiset yksityistilaisuudet, jossa osallistujat nauttivat päivästä täydellä teholla! Sauna on hyväksi jokaiselle. “Jos ei viina, terva ja sauna auta, niin tauti on kuolemaksi”, sanoo suomalainen sananlaskukin.

Tutustu yritykseen
tarjousSaunatilat alk. 290€
Katso tarjoustiedot